To stanovanje sicer meri samo 58 kvadratnih metrov, obsega pa dve sobi ter kuhinjo in kopalnico.

Svetla dnevna soba

Hodnik nas vodi do dnevne sobe. Ta je svetla, interjer pa je harmonično usklajen. V njej je dovolj prostora za zofo, bralni kotiček in omaro. Veliko okno prepušča sončno svetlobo, ki napolni prostor, in ponuja razgled na urbano okolico.

scandinavian_apartment_13.jpg

Sodobno opremljena kuhinja

Kuhinja, ki je bila pred kratkim prenovljena, je elegantno opremljena. Delovne površine so iz granita, medtem ko so pečica in drugi aparati iz nerjavečega jekla. Vgrajena mikrovalovna pečica, hladilnik, tih pomivalni stroj – vse te naprave stanovalcem olajšajo gospodinjska opravila.

scandinavian_apartment_4.jpg

V kuhinji je tudi kuhinjski otok, kjer je dovolj dodatnega prostora za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov in živil ter tudi prostor za goste, ki pridejo na večerjo. Iz kuhinje lahko izstopimo na prikupno opremljen balkon, ki ponuja prostor za sproščen počitek.

Vse stene v belem

Prevladuje bela barva, s katero so prepleskane vse stene. Mogoče tudi zato, ker svetle barve optično povečajo in odprejo prostor. Tudi stene kopalnice so obložene z belimi mozaičnimi ploščicami. Čeprav barvna paleta deluje dokaj umirjeno, pa celotni interjer stanovanja izraža veliko topline. K temu pripomorejo tudi lesena tla. Le v kopalnici so tla obložena z modrimi ploščicami.

scandinavian_apartment_1.jpg

Več fotografij tega elegantno urejenega skandinavskega stanovanja pa si oglejte v naši fotogaleriji.