Kolekcijo modernih keramičnih ploščic odlikuje več stilov, med katerimi lahko izbirate. Ploščice so namreč oblikovane v unikatne geometrijske oblike, zaradi česar jih lahko poljubno združujete med seboj. Tako si lahko ustvarite zaželene vzorce na steni, ki so kombinacija različnih oblik ploščic.

Kombinacije vzorcev

versa_arc4.JPG

Kreativen pristop do oblaganja sten seveda ni ostal neopažen, saj je kolekcija Versatile prejela oblikovalsko nagrado red dot 2011 "najboljše od najboljšega". Ploščice lahko uporabimo za prekritje cele stene ali pa le njenega dela, kjer izoblikujete vzorčast motiv. Te kombinacije lahko praktično uporabite v kateri koli sobi, kjer primanjkuje prostora. Poleg dekorativne funkcije imajo namreč tridimenzionalne ploščice tudi to lastnost, da vizualno povečajo prostor, ker mu dodajo globino.

Ploščice iz kolekcije Versatile lahko uporabite, da poudarite celo steno v prostoru. Alternativno pa lahko z njimi tudi obložite arhitekturne elemente, kot so oboki ali prostor okoli vrat. Pričarali boste razkošen in zanimiv videz.

V različnih barvah

versatile_kutahya_4.jpg

Prilagodljive ploščice so na voljo v različnih barvah: črni, modri, bordojsko rdeči, sivi, rjavi, kremasti in beli. Seveda pa lahko barve tudi kombinirate in z njimi na steni ustvarite pravo umetnino. Če ste se naveličali klasičnih zidov in si želite modernega stila, so idealna rešitev.

Več fotografij ploščic iz kolekcije Versatile pa si lahko ogledate tukaj.