Postelja v obliki živali ali avtomobila

Otroci obožujejo živali. Večina si želi pravega hišnega ljubljenčka in če ga dobijo, ta pogosto postane njihov najboljši prijatelj. Če vaš otrok še ni pripravljen na ljubljenčka iz mesa in krvi in vso odgovornost, ki jo ta prinaša, ga lahko potolažite z alternativo. Njegovo posteljo lahko spremenite v veliko žival in zagotovo bo navdušen. Odkriti morate le, katera je njegova najljubša žival – morda krokodil ali pa psiček? Tako bo lahko prijetno zadremal v naročju svoje najljubše živali.

Predvsem fantje imajo radi avtomobilčke vseh vrst. Policijske avtomobilčke, dirkalnike, gasilski kombi, tovornjak … V teh vozilih vidijo moč, samozavest in ponos. Če se vaš fantek rad igra z avtomobilčki, mu bo zagotovo všeč postelja – dirkalnik. Vedno, ko bo legel nanjo, ga bo popeljala na popotovanje po deželi sanj.

carbed.jpg

Sedeži v obliki ljubkih živalic ali žoge

Ne samo otroci, tudi odrasli se raznežijo ob pogledu na ljubke plišaste živalce. S svojo puhasto prikupnostjo nam pomagajo, da se počutimo varno in prijetno. Otroci bodo zagotovo uživali na mehkih sediščih iz umetnega krzna, ki bodo ustvarila prijetno ozračje v sobi. Tudi navadni leseni stolčki so lahko v obliki različnih živali.

noahs_ark_animal_chairs.jpg

Tudi malčki uživajo v športnih igrah, kot so nogomet, košarka, odbojka in druge igre z žogo. Tako se zabavajo in hkrati na zdrav način porabijo energijo. Vaš mali športnik bo zato navdušen nad sediščem v obliki žoge.

Komplet pohištva v slogu pande ali Miki Miške

Kdo ne mara pande? Ta medvedek prinese vsem ljudem nasmeh na obraz. Skoraj vsi kosi pohištva v kompletu so v črnobeli barvi in v obliki pande – postelja, omarica in predalnik.

disney_furniture_5_300x242.jpg

Miki Miška in njegova ljubezen Mini sta s svojimi prigodami v risankah in stripih očarala otroke, pa tudi starejši se ob pogledu nanju spomnijo na svoje otroštvo. Vaš malček bo z veseljem uporabljal omarice, ki posnemajo njuno podobo.

Mizice v obliki gob ali dirkališča

Otroci imajo seveda radi tudi pravljice. Skozi njih lahko vstopijo v čudežno deželo, se družijo s princesami in junaki in doživljajo razburljive dogodivščine. Pravljični svet jim lahko poustvarite tudi doma, na primer s pohištvom v obliki gob. Zaradi njihove tople barve in zanimivih oblik se bodo otrokom dejavnosti, ki jih počnejo ob mizi, na primer risanje ali družabne igre, zdele bolj zabavne in zanimive.

dn9500se_f.jpg

Malčki so radoživa bitja, polna energije. Radi imajo akcijo in barve. Predvsem fantkom pa tudi nekaterim deklicam so nadvse všeč avtomobilčki. Občudujejo njihovo obliko, barvo, hitrost in zvok. Mizica v obliki dirkališča je sicer namenjena predvsem za igranje z avtomobilčki, lahko pa jo uporabljamo tudi za druge dejavnosti. 

Namizna svetilka v obliki plišastega medvedka ali žabe

Tudi plišasti medvedki so zelo priljubljeni. Njihov nežen, prikupen pogled in mehkoba sta glavna razloga, da se otroci ob njih počutijo sproščeno in prijetno. ''Medvedja'' svetilka bo malčku dala občutek, da ga medvedek varuje, medtem ko spi. Žabice so zelene in smešne, polne energije, pa še nenehno regljajo. S svetilko v obliki žabe bo otroška soba postala bolj živahna in zabavna, otrok pa jo bo z veseljem prižigal in ugašal.

Uredite sobo svojega otroka tako, da se bo v njej počutil varno in prijetno ter da bo vsak dan v tej sobi lep in zabaven. Če vas zanima, kakšni so še drugi zanimivi kosi pohištva za otroke, si oglejte našo fotogalerijo in mogoče se tudi vam utrne kakšna ideja.