Že v veži je viden prevladujoči slog stanovanja. Svetlobo velikih oken, belih sten in svetlih lesenih tal dopolnjujejo elegantno izbrani detajli v živih barvah. Iz hodnika lahko pridete v vse sobe v tem nadstropju. Poleg lepote se stanovanje ponaša tudi s prostornostjo, saj zajema dve kopalnici in štiri spalnice ter nedavno prenovljeno kuhinjo.

Kuhinja in jedilnica

Prevladujoče barvi v kuhinji sta črna in bela. Skozi veliko okno vas zjutraj pozdravijo prijazni sončni žarki. Bela miza se lepo ujema s črnim mozaikom in pečico iz nerjavečega jekla. Za poživitev poskrbi hladilnik v bledi zeleni barvi.

Jedilnica je dovolj velika za vso družino, ki se lahko pri kosilu zbere okoli mize. V njej lahko tudi beremo ali delamo. Zid samo delno ločuje jedilnico od dnevne sobe, kar daje občutek prostornosti in odprtosti. Tudi v jedilnici je veliko okno, ki poskrbi za dovolj svetlobe. Za eleganco in pridih modernega poskrbi fototapeta na eni od sten.

alvhem_apartment_11.jpg

Dnevna soba

Dnevna soba, ki z odprto steno prehaja v jedilnico, je namenjena druženju ob velikem televizijskem zaslonu na steni. V središču sobe je udoben kavč turkizne barve z barvitimi okrasnimi blazinami, ki pomenijo živahen, a izbran kontrast nevtralni beli steni in tlom. Na stenah visita električni kitari, ki nista namenjena le igranju, ampak tudi dekoraciji.

alvhem_apartment_4.jpg

Zgornje nadstropje

Zgoraj so vse tri spalnice od štirih. So različnih velikosti, nekatere so namenjene za spanje, ena je trenutno preurejena v garderobo, druga pa v delovno sobo. Iz ene od spalnic se ponuja prekrasen pogled na strehe v mestu. Tudi v zgornjem nadstropju je dovolj dnevne svetlobe, ki vstopa skozi strešna okna. Nobena od sten v tem nadstropju ni nosilna, kar omogoča vsakemu novemu stanovalcu, da si prilagodi prostor po svojih željah. Tu so tla narejena iz temnejše obarvanega masivnega lesa, ki pričara prijeten občutek topline.

alvhem_apartment_22.jpg

Kopalnica

Pred kratkim prenovljena kopalnica poskrbi za pridih luksuza. Tudi iz nje se ponuja lep pogled na okoliške strehe. Talno ogrevanje poskrbi za toplino, ambientalno postavljene lučke pa za prijetno vzdušje. V kopalnici je dovolj prostora tudi za pralni stroj.

alvhem_apartment_33.jpg

Če si želite ogledati še več fotografij tega na videz preprosto, a v resnici osupljivo skladno opremljenega stanovanja, kjer ima vsak detajl svoje mesto v harmonični celoti, si oglejte našo fotogalerijo.