Tradicionalna angleška hiša iz opeke stoji v Londonu. Njene kombinacije barv, vpadljivih kosov pohištva in dekorativnih elementov pa ustvarjajo sproščujoče bivalno okolje.

Bela je osnovna barva

Prevladujoča barva je bela, ki je uporabljena v vseh prostorih; in sicer zato, ker sobe na pogled odpre in posvetli. Bele so stene, preproge, mize in stoli v jedilnici, elegantno pohištvo v kuhinji ter udobna stola v dnevni sobi. Vsi trije prostori, ki so v spodnjem nadstropju, so stilno združeni v enotnega.

london_luxurious_house.jpg

Zahvaljujoč beli barvi, svetlim lesenim talnim oblogam in ekstravagantni sedežni garnituri v dnevnem prostoru so prostori videti zelo moderni. Tudi v spalnici prevladuje bela barva v kombinaciji s črno, ki jo popestrita umetniški sliki na stenah, romantično pa jo osvetli več manjših virov umetne svetlobe. Nad posteljo je ustvarjena središčna točka tako, da je stena za njo temnejše barve.

Dekoracija kot pika na i

Dnevni prostor je razdeljen na dva dela: tisti, ki je nadaljevanje jedilnice, je okrašen z dvema pisanima umetniškima slikama, dvema črnobelima dvosedoma ter dekorativnimi tabureji, s stropa pa na verigi visi trendovski okrogel stol.

london_luxurious_house_twosofa.jpg

V drugem pregrajenem predelu dnevnega prostora je po tleh položena črnobela preproga z dolgimi vlakni, na kateri stoji sedežna garnitura v zlatem odtenku. Za okras na eni steni ravno tako visi abstraktna umetniška slika, na drugi pa so razporejene tanke police z razstavljenimi kipci in drugimi manjšimi okrasnimi predmeti.

Več fotografij te zanimivo opremljene hiše pa si oglejte tukaj.