Sveža in prijazna energija stanovanja

Stanovanje, ki ga lahko občudujete na priloženih fotografijah, sestavljajo tri sobe, kuhinja, kopalnica in terasa, meri pa 87 kvadratnih metrov. Oprema in dekoracija ustvarjata mladostno in prijazno atmosfero, ki je primerna tako za zabave in druženje kot tudi za umirjen počitek in sprostitev. V vsakem prostoru lahko odkrijemo navdihujoče dizajnerske elemente, ki skupaj tvorijo popolno celoto.

lovely_apartment_4.jpg

Očarljiva dnevna soba

Jedro stanovanja je prostorna dnevna soba, ki obiskovalca v hipu očara. Prva stvar, ki jo obiskovalec opazi, ko vstopi, sta dve veliki črnobeli sliki na steni. Le-ti sta barvno usklajeni s kolesom, ki tudi samo služi kot del dekoracije. Na voljo je veliko sedišč za goste, velika okna pa omogočajo sončnim žarkom, da osvetlijo prostor z dnevno svetlobo.

lovely_apartment_17.jpg

Na balkonu, na katerega lahko pridemo iz dnevne sobe ali jedilnice, je dovolj prostora za pohištvo in cvetlice.

Barve

Prevladuje bela barva, ki jo dopolnjujejo nežni odtenki lesenih tal, preproge in sedežne garniture. Tudi drugi kosi pohištva so v beli barvi ali pa v nežnih bež odtenkih. Prijaznost in toplino dodajo starinski leseni kosi, za kontrast pa poskrbijo sodobna umetniška dela na steni. Umirjenost barv poživijo izbrani dodatki in predmeti, kot so živopisne knjige na policah.

lovely_apartment_111.jpg

Več fotografij tega čudovito opremljenega švedskega stanovanja si lahko ogledate v naši fotogaleriji.