Gojenje zelišč na domači mizi

Oblikovalka Ruth Vatcher je predstavila svojo najnovejšo idejo – na prvi pogled običajno delovno mizo za otroke z imenom Eat Play Grow (jej, igraj se, rasti), ki poleg površine za branje in pisanje vsebuje vdolbino s pladnjem, na katerem je mogoče gojiti zelišča, desko za rezanje, posodico za zalivanje in prostor za shranjevanje orodja in igrač iz klobučevine. Gre za inovativen dizajn na področju otroškega pohištva, ki je hkrati uporaben in poučen.

eat_play_grow11.jpg

Miza je oblikovana tako, da jo lahko postavite tudi v majhen prostor, denimo v kuhinjski kotiček, otroško sobo ali celo spalnico. Na pogled je povsem elegantna, njen videz pa je klasičen, zato jo lahko uskladite z večino interjerjev. Posajena zelišča jo še dodatno polepšajo. Poučno mizo iz kakovostnega hrastovega lesa lahko otrok uporablja tako kot običajno delovno ali pisalno mizo.

Učenje zdravega življenjskega stila

Zasnova mize je preprosta in subtilna ter otroke od malih nog uči zdravega življenjskega stila.  Mešanica preprostosti in inovativnosti je odlična v svetu, v katerem si tako zelo prizadevamo najti preprosto, praktično in prijetno opremo za dom, ki nam pomaga izboljšati življenje. Miza Eat Play Grow je, kot kaže, odlična kombinacija vseh teh neobhodnih elementov.