Majhno, a impresivno bivališče

Štirinadstropna hiša je videti impresivna tako od zunaj kot v notranjosti. Zasebni prostori so v pritličju, v katerem ni oken, medtem ko so zgornja nadstropja napolnjena z naravno svetlobo, ki prihaja skozi velika steklena okna in stene. V pritličju je garaža, iz katere vodijo stopnice do kopalnice in spalnice v prvem nadstropju ter kuhinje v drugem in naprej vse do terase na vrhu hiše ter pri tem ustvarjajo krožno gibanje v prostoru.

smal_house_4.jpg

Vrt na terasi

Odprto stopnišče, skozi katerega pronica dnevna svetloba,  vodi do dnevne sobe, prostora za študij in na teraso na strehi. Na terasi je dovolj prostora za čudovit vrt, ki je bogato posejan s cvetlicami in celo z drevesi. Vrt na terasi je od sobe za študij ločen z velikimi drsnimi steklenimi vrati.

smal_house_7.jpg

Nenavadna zunanjost, prijetna notranjost

Mogoče je struktura zgradbe na prvi pogled videti nekoliko nenavadna, a ko obiskovalec vstopi in vidi vse sobe, lahko razume, zakaj so razporejene na takšen način. Zrak potuje po hiši s pomočjo vertikalnega kroženja, prav tako svetloba, ki doseže tudi temne kotičke v spodnjem delu hiše. Bližina sosednjih stavb daje prebivalcem občutek življenja v urbanem okolju, hkrati pa jim postavitev oken, vrat in terase daje dovolj zasebnosti. Lokacija hiše v mestu spodbuja njene prebivalce, da uporabljajo mestni promet.

smal_house_2.jpg

Zunanji dizajn hiše deluje kompaktno, preprosto in skrivnostno, ko pa stopite v notranjost,  vidite, da je hiša pravzaprav resnično prijazna in udobna.