Lep steklen vrč

Ko ste na prostem, se boste verjetno želeli osvežiti s hladno pijačo; v steklenem vrču pa lahko tudi zvečer svojim gostom postrežete sangrio ali margarito. Steklen vrč je lahko celo ročno delo, če je iz recikliranega stekla, pa je za povrh še prijaznejši do okolja.

out_decor_pitcher.jpg

Resnično udoben kavč

Zunaj je prijetneje posedati v družbi, zato poskušajte najti kavč, ki ga lahko postavite na svoj balkon ali teraso. Boljši modeli imajo celo različne nastavitve naslonjal. Ne pozabite pa ga okrasiti še z dekorativnimi blazinami.

out_decor_lounger.jpg

Zanimiv pladenj

Pladenj je lahko stalna okrasitev zunanje mize, sicer pa lahko na njem postrežete kozarce s pijačo. Naj bo dovolj velik, da lahko nosi tudi posodico s prigrizki. Pametno je izbrati različico, ki ni občutljiva na vlago in jo je mogoče enostavno čistiti.

out_decor_tray.jpg

Miza s kaminom

Če miza, ki jo krasi pladenj, ni dovolj, se lahko odločite za mizo, ki jo krasi pravi pravcati ogenj. Nenavaden okras ponuja zvečer romantičen vir svetlobe kakor tudi dovolj prostora za odlaganje. Nekatere mize pa omogočajo celo, da ognju dodate eterično olje limonine trave, ki odganja komarje.

out_decor_firetable.jpg

Ne preveč vpadljiv senčnik

Tudi senčniki imajo čedalje bolj zanimiv dizajn, ki ne kazi več videza balkona ali terase. Nekatere različice lahko tako učinkovito obračamo, da jih sploh ni treba več premikati po prostoru. Sicer pa izbirajte med modeli iz trpežnega akrila, platna in aluminija.

out_decor_umbrella.jpg

Drugačni cvetlični lončki

Seveda so v okras že cvetlice, toda na ne preveč vsiljiv način lahko k njihovi lepoti pripomorejo tudi cvetlični lončki, v katere so posajene. Ti so lahko iz različnih materialov, poslikani in celo izdelani ročno; opazili pa smo tudi takšne, ki se zvečer sami osvetlijo in pripomorejo k lepšemu vzdušju.

out_decor_potlights.jpg

Svečnik, ki svečo ščiti pred vetrom

Sveče vedno ustvarijo intimnejše ozračje, toda zunaj jih lahko veter hitro ugasne ali celo prevrne. Zato poiščite posebne svečnike za zunanjo uporabo, ki jih bodo z inovativnim dizajnom ščitili pred vetrom, vam pa omogočili, da zvečer nežno osvetlite in odišavite zunanji prostor. 

out_decor_lantern.jpg

Več idej, ki jih lahko uporabite na svojem vrtu ali balkonu, pa si oglejte tukaj.