Vendar pa je za televizor včasih težko najti primeren prostor, zato si oglejte nekaj idej, s katerimi si lahko pri tem pomagate. Televizor lahko na primer stoji na fiksno pritrjenih policah. Tako bo imel svoj stalen prostor, na policah in v predalih pa lahko shranjujete tudi zvočnike, DVD-je in druge stvari.

Mobilno pohištvo

Prednost takšnega pohištva je seveda ta, da ga lahko poljubno premikate. Tako boste lahko brez posebnega truda spreminjali položaj televizorja, raziskali različne postavitve in videli, katera vam najbolj ustreza.

tv_furniture_and_decoration_mobile_system.jpg

Večja postavitev

Če že natančno veste, kje želite imeti televizor, se lahko odločite za večji in bolj dovršen sistem omaric, predalov in polic. Tako boste imeli tudi več prostora za shranjevanje drugih stvari.

iotfi.jpg

Televizor lahko tudi ''skrijete''

Nekatere omarice so zgrajene tako, da lahko zaprete vrata in televizor ni več viden. Vendar pa ta možnost ni tako uporabna, kot je videti na prvi pogled. Vedno znova morate, ko želite gledati televizijo, odpirati omarico, kar ni preveč praktično - bolj verjetno je, da bo več odprta kot zaprta. Bolj uporabna rešitev so drsna vrata.

tv_furniture_and_decoration_hidden_tv3.jpg

Lahko tudi daste nareditii set polic, ki jih poljubno namestite po steni. Lahko so postavljene vodoravno, navpično, so geometrijskih ali drugih oblik. Pomembno je le to, da nudijo dovolj opore in prostora za televizor.

Dekoracija

Prostor okrog televizorja lahko tudi dekorativno opremite. Izberite svetle barve in z dekoracijo ne pretiravajte. Pomagate si lahko tudi z ambientalnimi lučkami.

tv_furniture_and_decoration_light.jpg

Visoka postavitev z več policami in razdelki je vedno dobra izbira. Omarice in poličke lahko poljubno razporedite po sobi in vanje porazdelite svojo zbirko filmov.

Če ne veste, kam bi ''vtaknili'' svoj televizor, si oglejte našo fotogalerijo.