Obdelava podstrešij

Za suho gradnjo uporabljamo mavčne plošče, za katere je značilno dobro vpijanje vlažnega zraka kakor tudi odlično uravnavanje temperature in zvoka. Z njimi lahko preuredite vse vrste podstrešij. V kombinaciji z izolacijskimi materiali mavčne plošče pozimi ščitijo pred mrazom, poleti pa pred vročino. So negorljive, njihova konstrukcija pa onemogoča prepih.

Spuščanje stropov

Strop lahko s sistemi mavčnih plošč spustite tako v modernih novogradnjah kot tudi v zelo starih prostorih. Možnosti ustvarjalnega preoblikovanja interjerja so resnično neomejene in jih gradbeniki popolnoma prilagodijo vašim željam in potrebam. S suho gradnjo lahko katero koli sobo spremenite v za vas uporabnejšo in prijetnejšo.

knauf_fotosamlet_1600x1067_slide8.jpg

Razdelitev prostorov

Predelne stene sestavlja podkonstrukcija iz pocinkanega jekla, ki je z obeh strani obložena z mavčnimi ploščami. Natančnejša gradnja pa je sicer odvisna od potreb po stabilnosti, na katere vpliva višina predelne stene pa tudi namen prostora, v katerem je, kakor tudi od potreb po zvočni zaščiti in protipožarni varnosti. Odlično se prilagodijo tudi novogradnjam ter celo omogočajo namestitev polic.