Za najboljši evropski komponentni sistem je bil okronan sistem Wi-Fi Multiroom Hi-Fi MCi8080 z NP3700, prestižno nagrado za najboljši evropski sistem hišnega kina pa je prejel domači kino SoundHub HTS9221.

Vrhunska kakovost slike in izjemna varčnost

econova_led_tv_lifestyle_1.jpg

Najboljši evropski televizor Philips Smart LED serije 9000 je žirijo EISE prepričal zaradi vrhunske kakovosti slike, ki je zahvaljujoč tehnologiji Full HD popolnoma čista in jasna. Zaradi filtra "Moth Eye" je zaslon teh televizorjev skoraj popolnoma neodseven, kar zagotavlja čistost barvnih odtenkov, še posebno temnih. 180-stopinjski vidni kot zaslona in inovativna tehnologija 3D Max pa zagotavljata zares nepozabne filmske trenutke, saj televizorji Philips Smart LED serije 9000 omogočajo ogled 2D-vsebin v tridimenzionalni tehniki s samodejnim prilagajanjem globine in višine podnapisov.

Televizor Philips Econova ECO Smart LED je namesto iz plastičnih izdelan iz aluminijevih materialov, ki jih je možno ponovno uporabiti. Econova ECO Smart LED odlikuje tudi izjemna energijska varčnost tako v vkopljenem kot izklopljenem stanju. Ko uporabnik televizor ugasne, ta ne porablja nobene električne energije več. Zelo uporabna pa je tudi funkcija, ki po pretečenih štirih urah televizor ugasne samodejno.

Kristalno čist zvok in interaktivna uporaba

zvocniki.jpg

Philipsov sistem Wi-Fi Multiroom Hi-Fi MCi8080 z NP3700 si je naziv najboljšega evropskega komponentnega sistema prislužil zaradi produkcije kristalno čistega zvoka in interaktivne uporabe. Komponentni sistem je opremljen z najnovejšimi zvočniki ClariSound, ki zaradi inovativne oblike ohranjajo vso bogastvo skladb, vključujoč najmanjše zvočne podrobnosti, kot so si jih zamislili glasbeni ustvarjalci.

Na Philipsovem komponentnem sistemu Multiroom Hi-Fi pa lahko uporabniki poslušajo glasbo neposredno iz katere koli naprave v stanovanju, ki podpira povezavo Wi-Fi. Zahvaljujoč Philipsovi aplikaciji MyRemote je sistem Multiroom Hi-Fi mogoče upravljati tudi s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in drugimi podobnimi napravami.

Kristalno čist zvok hišnega kina

_15555.jpg

Najboljši evropski hišni kino Philips SoundHub HTS9221 pa po mnenju žirije EISA predstavlja izdelek, ki hkrati ponuja vrhunsko kinematičn oziroma filmsko izkušnjo kot tudi vrhunsko zvočno doživetje. Zaradi zvočnikov, ki so izdelani iz titana, se ta sistem hišnega kina ponaša z izjemno odpornostjo na zvočna popačenja in resonanco, kar prinaša kristalno čist zvok z vsemi podrobnostmi. Vgrajeni 3D-predvajalnik Blu-ray skrbi za visoko ločljivost slike in pričara resnično doživetje tridimenzionalnih filmov.

Zahvaljujoč aplikaciji Smart TV pa nepozabnim filmskim večerom ne bo videti konca, saj uporabnikom omogoča dostop do številnih spletnih videovsebin, kot tudi do avdio- ali videovsebin, shranjenih na prenosnem ali tabličnem računalniku in pametnem telefonu. Za uživanje ob najljubših skladbah pa je sistemu dodana še priklopna postaja za Applove napravice.