Naslikani okvir

Če vaše ogledalo na steni visi brez okrasnega okvirja, ga lahko polepšate tako, da vzamete čopič in barve ter ga preprosto naslikate. Učinek bo veliko bolj umetniški, njegova cena pa zanemarljiva.

painted_frame_550.jpg

Nalepke za stene

Če velikokrat občudujete stene s tapetami, vendar pa se bojite, da vam njihov videz v vašem domu ne bo tako všeč, lahko na zidove nekaj vzorcev in barv nanesete tudi z nalepkami. Tako prilepiti kot tudi odstraniti jih je namreč veliko lažje kot tapete.

wall_decal_art_550.jpg

Prebarvana nočna mizica

Staro pohištvo je mogoče enostavno obrusiti in ponovno prebarvati. Tokrat lahko izberete tudi povsem drugačen odtenek ali pa ga nekoliko zabrišete in tako ustvarite videz ponošenega šika.

painted_side_table_550.jpg

Novi kovinski deli

Nekaj tako preprostega, kot so kljuke na vratih, predalnikih in omarah, lahko povsem spremeni videz prostora. Z novimi kljukami lahko vaš dom namreč tudi z malo finančnega vložka deluje veliko bolj urejen. Odločite pa se lahko tudi za nekoliko modernejši dizajn – denimo v steklu.

hardware_upgrade_550.jpg

Naslikano vzglavje

Če ste se naveličali vzglavja postelje ali pa ga morda sploh nimate, lahko novega preprosto naslikate. Tako vam ne bo treba skrbeti za tapeciranje ali brisanje prahu. Ko se ga boste naveličali, pa ga boste enostavno spet prepleskali.

painted_faux_headboard_550.jpg

Knjige kot okras

Če imate polico s knjigami, jo lahko hitro spremenite v lep pa tudi nepričakovan okras spalnice. Vse knjige zavijte v okrasni papir. Izberete lahko en vzorec in barvo ali pa jih uskladite več. Učinek bo presenetljivo dober.

shelf_style_overall.jpg

Prebarvane prevleke za blazine

Uporabite svojo ustvarjalno žilico ter barve za tkanine in prevleke za blazine prebarvajte po svojih željah. Če med barvanjem prevleke prevežete z vrvicami, pa lahko ustvarite tudi različne zanimive vzorce.

dyed_cushions_550.jpg

Prebarvane kljuke

Plastične ali kovinske kljuke so tako priročne za obešanje, hkrati pa jih v prodajalnah običajno ponujajo samo v najbolj dolgočasnih barvah. Zato jih raje prebarvajte sami ter jih povsem uskladite z interjerjem.

painted_hooks_550.jpg

Za še več navdiha pri urejanju spalnice pa obiščite našo fotogalerijo