Poseben čar hišic v drevesu

Ta čudovita hišica, ki sicer ni v drevesu, ampak stoji na nogah,  ima pridih avanture. Vanjo se lahko umaknemo, ko potrebujemo mir in čas zase, lahko pa je tudi romantično skrivališče, v katerem smo blizu naravi. Zunanjost je obložena s ploščami iz cinka, pod njo pa so lesene lamele iz tatajube. Stene, tla in pohištvo so narejeni iz bele pološčene jesenovine, ki še poudarja svetel in minimalističen značaj interjerja.

2nl4byw.jpg

Kabina ter terasica poleg nje stojita na opornikih iz nerjavečega jekla, ki so videti kot nekakšne hodulje. Hiška je tako res videti kot nekakšna žabica, ki se na dolgih tankih nogah vzpenja nad vodo.

Kakšna je hišica od znotraj

Površina hiške je sicer dobrih osem kvadratnih metrov. Čeprav je preprosta in dokaj majhna, boste v njej našli dovolj prostora za dodatno blazino ali odejo. Skozi prikupna okna lahko občudujete naravo, ki vas obdaja. Hišica sicer stoji na nekakšnem bazenčku. Do nje lahko dostopate po treh stopnicah iz naravnega kamna, ki jih obdajajo vodne lilije, s čimer dobi še dodaten čar.

original_treehouse7.jpg

Hišica žabjega kralja je edinstven in čaroben kraj, ki bo v vas zbudil spomine iz otroštva in zaželeli si boste, da bi se povzpeli do nje in vstopili v čudovit svet, ki ga skriva.

Več fotografij te fantazijske vrtne hišice si lahko ogledate v naši fotogaleriji.