Podjetje Panles kuhinje je mlado, a uspešno podjetje iz Rogaške Slatine. Kot je povedal direktor Branko Pažon, so letos odprli mrežo lastnih salonov po Sloveniji, zato se prihodnje leto pripravljajo predvsem na vstop na tuje trge. Na sejmu Ambient predstavljajo nekaj kuhinj, največ pozornosti pa je deležna nova linija kuhinj Smart, ki jo bodo prikazali premierno.

s3.jpg

Cenovna dostopnost in nadgrajevanje

Kuhinje pomenijo precejšen finančni zalogaj, predvsem za mlade družine. Prednost kuhinj iz linije Smart je cenovna dostopnost osnovne postavitve ter možnost kasnejšega postopnega dograjevanja. Kuhinja vsebuje vse potrebne elemente, vendar pa jo lahko kasneje glede na svoje finančne zmožnosti, želje in potrebe nadgrajujemo z dodatki, ki še izboljšajo njeno funkcionalnost.

Takšni dodatki so na primer steklena vrata, ki jih lahko dodamo na sicer odprte elemente, skriti notranji predali, različni koši, mehanizmi za dvižno odpiranje elementov in osvetlitev. Ob modularnem načinu sestave linijo Smart odlikujeta tudi večja globina delovne površine in boljši izkoristek prostora med spodnjimi in zgornjimi omaricami.

s2.jpg

Oblikovalci kuhinje so se sicer odločili predvsem za zemeljske in peščene barve, ki se lažje ujemajo z drugim pohištvom. Tudi pri površinski obdelavi so izbrali bolj umirjene nesvetleče površine.

Vsak mesec licitacija

Pri Panlesu so se odločili, da bodo vsak mesec organizirali licitacijo določenega modela kuhinj. Kot je povedala vodja prodaje Katja Škorc, bodo licitacije potekale prek spleta, prva že v času letošnjega sejma pohištva Ambient. Izkupiček vseh licitacij bodo na koncu leta namenili v dobrodelne namene.

s1.jpg

Vsem, ki želijo aktivno načrtovati novo kuhinjo, še posebno z linijo Smart, pa podjetje Panles kuhinje na svoji spletni strani ponuja posebno aplikacijo, kjer lahko z enostavnim, a domišljenim programom vsakdo sestavi kuhinjo po svoji meri. Na Panlesovem razstavnem prostoru na sejmu Ambient so na voljo računalniki, s katerimi boste lahko sodelovali v licitaciji za kuhinjo ali pa s pomočjo programa sami oblikovali svojo sanjsko kuhinjo.