Na novi lokaciji Poliform z uveljavljeno ekipo Lustra snuje nove prostore. Koncept Poliforma je širok: od knjižnih polic, garderobnih omar in postelj do sedežnih kompozicij in kuhinj. Z eno besedo opišemo ta dizajn kot čisto klasiko, ki se modno in življenjsko prepleta s tradicijo. Le dizajn, ki je inovativen, je lahko večen.

luster_poliform1.jpg

Koncept sobivanja - moje življenje

Mednarodno prepoznavnost, ki jo Poliform gradi že 69 let, si lahko ogledamo v 76 salonih po celem svetu. Poliform Luster je eden izmed njih, ki je celoten razstavni prostor namenil samo eni blagovni znamki, ki omogoča pogled v koncept my life - moje življenje. Družinsko podjetje je koncept moje življenje razgradilo na devet zgodb, ki so cenovno različno ovrednotene in tako dostopne širšemu spektru kupcev.

luster_poliform2.jpg

V koncept sobivanja so v studiu združili priznane in uveljavljene blagovne znamke: Polform, Varenna, Muuto, Northern Lighting in Vertigo Bird. Dodatki za dom, ki sobivajo v studiu Poliform Luster, so skandinavskega porekla, kot sta novi znanilec finskega dizajna Muuto in danski oblikovalec svetil s pozitivnim pristopom Northern Lightning. Oba zaznamuje individualen pristop do asketskega hišnega dekorja. Piko na i v konceptu studia postavlja slovenski inovator svetil Vertigo Bird.

luster_poliform3.jpg

Oprta vrata slovenskim oblikovalcem

V želji po prepoznavnosti slovenskih blagovnih znamk in uvajanju le-teh v naše domove pušča Poliform Luster odprta vrata za nove ideje in lepe prostore. Pod svoje okrilje bo v prihodnosti z veseljem vzel še kakšnega slovenskega oblikovalca, kot so to že uspešno naredili v sosednjem salonu Luster. Tu so v garderobnih omarah našle svoj prostor kreacije Almire Sadar in torbice Naramo, pridužila pa se jim je tudi ekološko ozaveščena Kaaita.