Police v orientalskem stilu

Če je kopalnica urejena v klasični črnobeli barvni shemi, prostor popestrite z vpadljivimi policami, ki izstopajo med notranjo opremo. Omislite si lahko  doma izdelan sistem polic iz stare lestve, ki jo enostavno prebarvajte, položite ob steno in že je pripravljena za uporabo. Če so v prostoru preproste linije, uporabite bogato okrašen lestenec za večji vtis.

Police v vintage stilu

Tudi v kopalnico lahko umestite lesene police ali starejšo omarico, ki ima več manjših polic in steklena sprednja vratca. Police, notranjost omarice in steno za njo lahko obložite s tapetami s cvetličnim motivom, da pričarate pravo vintage vzdušje.

police_v_kopalnici_2.jpg

Razstava ogledal

Ožje police lahko dodate po steni vse do stropa, za bolj dramatičen videz pa jih prebarvajte v enako barvo, s katero so prebarvane stene. Nanje razstavite več ogledal različnih velikosti in oblik, namesto slednjih pa lahko uporabite tudi uokvirjene fotografije ali druge manj običajne predmete.

Domiseln sistem polic

V sicer beli kopalnici z nekaj lesenega pohištva naredite vtis tako, da dodate police neobičajnih in zabavnih oblik, ki dodobra izkoristijo razpoložljiv prostor. Ne bojte se eksperimentirati z velikostjo, oblikami in postavitvijo polic, ki jih lahko vgradite po sistemu stopnic.

police_v_kopalnici_4.jpg

V podstrešni kopalnici

Stropi v kopalnicah na podstrešju so po navadi nagnjeni, zato je na enem predelu zid krajši, na drugem pa višji. Izkoristite tudi višjo steno in nanjo v liniji pritrdite več različno dolgih polic eno nad drugo.

Police iz mozaičnih ploščic

Mozaične ploščice so odličen dodaten kateremu koli prostoru. Z njimi lahko obložite stene v kopalnici, uporabite pa jih lahko celo za oblikovanje polic, ki so del stene. Izberite nevtralne zemeljske barve ploščic.

Eklektična razstava okrasja

Ob steno pritrdite višjo leseno omaro z odprtimi policami, nato pa nanjo postavite eksotično okrasje, lesene podrobnosti, nakit in družinske spominke. Stene ohranite nevtralne, pohištvo toplo leseno, barve pa vnesite le z dekoracijo in detajli.

police_v_kopalnici_9.jpg

Večja omara s policami

Ob daljšo steno lahko prislonite tudi večjo omaro z odprtimi policami, ki so različnih velikosti in oblik. Omara naj bo enake barve kot stene, da ohranite skladnost.

Več fotografij uporabnih polic v kopalnici pa si oglejte v naši fotogaleriji.