Odlična rešitev za težave s potenjem

Vodna postelja Lectus AquaSpring je zaradi nadvložka SpringTop trenutno edina vodna postelja na svetu, ki omogoča udobno in mirno spanje tudi ljudem, ki imajo težave s potenjem. Njena prednost je tudi, da uporabniku zagotavlja trši in stabilnejši občutek pri ležanju, a kljub temu še vedno ohrani najpomembnejšo prednost vodne postelje pred običajno, to je prilagajanje obliki posameznika.

aquaspring_springtop_lectus_a.jpg

Odlična rešitev je tudi za vse tiste, ki jim je ponoči vroče oziroma imajo težave s pretiranim potenjem. Različni proizvajalci vodnih postelj so želeli to težavo odpraviti oziroma jo omiliti, a jim doslej to še ni povsem uspelo. Podjetje Maremico je to doseglo z vgradnjo posebnega zgornjega sloja ležišča SpringTop, ki vsebuje več kot 550 mikrožepkastih vzmeti na enem kvadratnem metru in omogoča popolno zračenje ležalne površine.

Inovacija, ki bo zaznamovala razvoj vodnih postelj

Z novim sistemom zgornje plasti SpringTop se postelje Lectus še bolj prilagajajo vsakemu posamezniku, njegovim spalnim navadam, obliki in drugim značilnostim. Modularna zasnova vodnih postelj Lectus omogoča tudi nadaljnje prilagajanje potrebam posameznika skozi celo življenjsko dobo postelje. Pri zakonskih vodnih posteljah to pomeni, da si vsak partner lahko izbere sebi najustreznejši zgornji sloj ležišča in ga po potrebi pozneje tudi spremeni.

aquaspring_springtop_lectus_b_2.jpg

Zanimanje za inovacijo so že izrazili partnerji v Nemčiji, Avstriji in Švici. "V zadnjih desetih letih na področju vodnih postelj ni bilo nobene vidnejše izboljšave. Zadnja novost je bila možnost vgradnje zgornjega sloja iz spominske pene Visco. Prepričan sem, da bo naša inovacija vodne vzmetnice zaznamovala nadaljnji razvoj vodnih postelj, saj si vsi prizadevamo, da bi se kar najbolj prilagodili posamezniku," je povedal direktor podjetja Maremico Emil Marinšek.