Danes je vedno več potrošnikov zaskrbljenih zaradi kakovosti pitne vode, saj lahko škodljivi mikroorganizmi v njej povzročijo celo resnejše bolezni. V razvijajočih se državah so ti pomisleki posledica nepopolne vodne infrastrukture, v razvitih zahodnih državah pa smo priče vedno večji zaskrbljenosti zaradi številnih dogodkov, ki lahko povzročijo onesnaženje vode. V Severni Ameriki kar 85 odstotkov obolenj otrok in 65 odstotkov odraslih pripisujejo prav bakterijam in virusom, ki se razvijejo v vodi.

philips_instanttrust.jpg

Philipsov filter InstantTrust predstavlja popolno rešitev za razkuževanje vode, saj ga je možno namestiti na vse izvire vode, kot so pipe, vodni vrčki, cevi pod umivalnikom in druge oblike manjših vodnih sistemov. Ker je filter Philips InstantTrust dovolj majhen, ga lahko proizvajalci vodovodnih inštalacij vgradijo kot dodatno opremo, ki se zaradi modernega videza prilega tudi vsem sodobnim stanovanjskim objektom.

Philips InstantTrust zagotavlja dostop do varne pitne vode kjer koli in kadar koli, saj deluje takoj, ko ga namestino. Njegova edinstvenost se kaže v dezinfekciji tako tople kot hladne vode, kar je tudi njegova prednost pred drugimi UV-razkuževalci vode. Filter omogoča tudi instantno razkuževanje manjših količin hladne vode do približno štiri litre na minuto.