V želji za kar najboljše pogoje za vzgojo novega družinskega člana se je mladi umetniški par preselil v Brooklyn. K opremljanju novega stanovanja je največ prispevala Jenna, ki je poskrbela za stilsko dovršenost notranje opreme in usklajenost posameznih elementov.

jenna_lyons_notranja_oprema_b.jpg

Spremembe dizajna prostorov

Rezultat je udoben življenjski prostor, ki je prostornejši od prejšnjega doma. Vsak bivalni prostor je videti drugače in ima drugačno vzdušje; na določenih mestih pa še vedno spominja na mansardo, v kateri je par prej živel. Ker sta parterja tako dolgo živela v stanovanju, sta v novem domovanju želela narediti nekaj večjih sprememb.

jenna_lyons_notranja_oprema_c.jpg

Za začetek nista želela enakega odprtega načrta prostorov, kot ga je bilo moč najti v stanovanju, ampak sta raje pričarala različen videz v vsaki sobi. Na ta način je prehod iz starega v novo bivališče zelo jasen. Pri izboru elementov notranje opreme sta naredila nekaj zelo ustvarjalnih in nenavadnih odločitev.

jenna_lyons_notranja_oprema_1.jpg

Kombinacija starinskega in modernega

Par obožuje mešanje stilov in uživa v njem. Zaradi tega skoraj noben kos pohištva ni bil kupljen v tradicionalnih trgovinah. Novo stanovanje tako v osnovi odraža mešanico starinskega in sodobnega.

jenna_lyons_notranja_oprema_3.jpg

Kljub temu da lahko v njem opazimo mnogo stilov, pa končna podoba ni preobremenjena, temveč preprosta in zelo čistega videza.