Kdo bo opremil Oprah hišo?

Ko je opremila vse sobe v svojem domu v Santa Barbari, se je Oprah odločila, da je čas, da opremljanje prepusti nekomu drugemu, nekomu, ki mu zaupa. Poklicala je svojega frizerja Andreja Walkerja, ki je že dvajset let tudi njen zaupnik,  in njegovega dolgoletnega partnerja Davida Simmonsa. ''Po nakupih sva se odpravila tja, kjer imajo najboljšo ponudbo pohištva, kar jih obstaja – v Oprahino skladišče,'' je povedal Andre. Njegov prijatelj pa je dodal: ''Oprah ima neverjetno zbirko pohištva s posestva v Indiani. Bilo je videti, kot da čaka na naju, da ga spet spraviva v obtok. Počutila sva se kot otroka na božično noč in Oprah je bila Božiček.''

tours_101_600x411.jpg

Dnevna soba

Prostorna dnevna soba z visokim stropom se kiti z veličastnimi zavesami z naborki, zofo koralne barve, masleno rumenimi stoli in umetniško sliko Ženska z mandolino, ki jo je naslikal Eugene A. Montgomery. Pod vse kose pohištva so se podpisali elitni oblikovalci in najdražje znamke. Fotelji in zofa so razporejeni okrog kamina, ki je seveda iz marmorja. Šopke, ki krasijo hišo, pa je uredila Oprahina cvetlična aranžerka.

Soba s sliko črnega psa

Andre je povedal, da je imel nekatere Oprahine stvari v mislih več let. Ena takšnih je na primer slika črnega psa, ki jo je Andre vedno oboževal. Celoten videz ene od sob zato temelji na sliki črnega sopihajočega labradorca, ki je prej visel na steni enega od Oprahinih posestev. Podreja si bidermajersko mizo, v modro usnje odeto mizico za pladnje ter preprogo z vzorci lokvanja in potonike.

tours_102_600x411.jpg

Umetniške slike

Tudi slike koloradskega umetnika Paula K. Smitha so v hipu navdušile Andreja. Povedal je: ''Takoj smo se zaljubili v slike krajin. Razstavili smo jih skupaj v jedilnici. Barve so tako žive… Spreminjajo se skupaj s spreminjanjem dnevne svetlobe."

Če vas zanima, kakšni so videti še drugi čudoviti prostori v Oprahini hiši za goste, si jih oglejte v naši fotogaleriji.