Klubska mizica Zerino naredi druženje prijetnejše. Zaradi oblike in dejstva, da je vanjo vgrajen gorilnik na bioetanol, je zbiranje okoli nje podobno posedanju okoli tabornega ognja. V jekleni mizi se skriva tudi prostor za shranjevanje knjig, drv ali drugih predmetov, ki ga lahko v celoti zapolnimo vse do sredine mizice.

ak47_zerino_table_4.jpg

Uporabna in nevsiljiva na prvi pogled

Ko mize ne uporabljamo kot območja  za branje in odlaganje knjig, lahko spremenimo njeno namembnost in jo uporabimo kot elegantno stransko ali klubsko mizico, kjer spijete kozarec najljubšega vina s svojo ljubljeno osebo. Namesto gorilnika lahko v prostor na sredini mize dodate okrasne rastline, dišeče svečke ali druge dekorativne predmete.

ak47_zerino_table_2.jpg

Trije različni stili

Ta čudovit kos sodobnega pohištva se prilega v vse vrste bivalnih prostorov, trenutno pa je na voljo v treh različnih izvedbah v rjavi, beli in črni barvi. Miza je visoka 24 centimetrov, njen premer pa znaša 120 centimetrov. Poleg tega ponuja številne možnosti za ustvarjanje dekorja in ambienta po vašem okusu, saj lahko z zapolnitvijo mize oblikujete njegovo podobo po svojih zamislih.