Nekaj idej za spomladansko poživitev interjerja vam ponujamo v nadaljevanju, sicer pa naj vas pri tem vodi predvsem vaša kreativnost.

dekor_pomlad.jpg

Barvno osvežen prostor

Svoj prostor boste izvrstno poživili, če boste eno izmed sten pobarvali z barvo, ki bo izstopala od siceršnjih barv v stanovanju. Enak učinek boste dosegli tudi z zamenjavo zaves. Z rumeno barvo zaves boste v stanovanje vnesli kanček svežine. Toplino bo prostoru dala tudi velika lesena posoda za sadje. Veliko spremembo pa naredi tudi rastlina v lončku.

dekor_pomlad1.jpg

Jedilna miza

Jedilno mizo boste poživili, če boste nanjo postavili podstavke, skodelice in prtičke v podobnih barvnih tonih. Za popolno ujemanje si v enakih odtenkih omislite še blazine za sedenje na stolih.

dekor_pomlad2.jpg

Pomožna mizica

Monotonijo pomožne mizice, ki je nihče več ne opazi, lahko razbijete tako, da nanjo postavite uokvirjeno fotografijo, samostoječo svetilko ali zanimive posodice, v katere spravite svoj nakit.

dekor_pomlad4.jpg

Kavč

Na kavč dodajte okrasne blazine, ki se barvno ujemajo z drugo opremo v sobi. Presenečeni boste nad spremembo.

dekor_pomlad3.jpg

Kopalnica

Se vam zdi kopalnica dolgočasna? Če jo boste opremili s porcelanskimi držali za milo zanimivih oblik in gobicami za umivanje v koralnooranžni barvi ter brisačo v istem tonu, temu ne bo več tako. Še bolj atraktiven videz lahko dosežete z zaveso za prho z zanimivim vzorcem in nenavadnimi obročki za pritrditev.