Lastnika tega doma sta mlajši par, zaželela pa sta si harmonične mešanice dveh povsem nasprotujočih si stilov – klasičnega in sodobnega – da sta dosegla želen končni videz. Želela sta ustvariti živahno, a prefinjeno notranjost, ki odraža njun življenjski stil.

Dnevni prostor

V dnevni sobi so postavljene nenavadna klubska mizica, izdelana iz lesenih palet, dva troseda in manjša usnjena otomana rjave barve. Prostor je funkcionalno in domačno urejen, barve pa so nežne in nevtralne z dodatkom rožnatega odtenka.

classic_and_contemporary1.jpg

Spalnica

Spalnica je prav tako mešanica stilov; na stenah visijo klasične slike, v kot je postavljena ožja mizica z nočno svetilko, zraven postelje in pa je postavljen črtast stol za odlaganje garderobe. Posteljnina je različnih tekstur, ki še dodatno razgibajo prostor, podobo pa lepo dopolnijo bele zavese ob oknu.

Kopalnica

Kombiniranje različnih stilov lahko opazimo tudi v kopalnici in ne nazadnje v drugih bivalnih prostorih. V kopalnici so enobarvne keramične ploščice, elementi iz svetlega lesa (omarice, police za shranjevanje), bel kopalniški pult in steklena kabina za prhanje. Za dekoracijo pa poskrbijo pletene košarice ter škatle različnih oblik in velikosti.

classic_and_contemporary8.jpg

Več fotografij tega sodobnega in klasičnega dizajna interjerja pa si oglejte tukaj.