Na tekmovanju, ki je potekalo v okviru pred kratkim zaključenega 30. pohištvenega sejma v Sarajevu, so hrvaške oblikovalke prejele priznanje za najboljši dizajn, in sicer za kreativno zasnovan predalnik, ki združuje družinsko tradicijo in sodobno zasnovo. Predalnik s skritimi predali je možno uporabiti za več namenov: kot mizo, stol in klop ali nočno omarico.

sareno_bijelo.jpg

Večnamenski kos pohištva

V predalnik zlahka shranite posteljnino, odeje, oblačila, nakit, denar in tudi druge manjše predmete, saj je sestavljen iz številnih različno velikih predalov. Pravzaprav gre za sodoben kos opreme, ki navdih črpa iz starih babičinih predalnikov. Razlomljena oblika v prenesenem pomenu vzbudi asociacijo na staro razbito vazo, ki je bila ponovno sestavljena v celoto.

predalnik_pucica_3.jpg

Pohištvo je izdelano iz svetlega orehovega lesa, notranjost predalov pa je za moderen pridih prebarvana v različne barvne odtenke. Predalnik je sestavljen iz vidnih in skritih predalov: na spodnji strani je lažno dno s skritimi predali, kamor lahko pospravite dragocenejše predmete in spominke.