Pred kratkim so hišico povečali in prenovili po zamislih oblikovalca Yanna Falquerha. Zgradba ima zdaj zanimiv retro in obenem tudi moderen videz.

french_house_with_recycling_decoration6.jpg

Bivališče je sicer precej majhno, saj meri le 55 kvadratnih metrov. Hišica je idealna za oddih med počitnicami ali vikendi, saj je le pet minut oddaljena od morja. Opremljena je s starinskim pohištvom in številnimi recikliranimi predmeti.

french_house_with_recycling_decoration.jpg

V hiši je tudi pisarna s steklenimi stenami. Dekoracija ima ponekod industrijski videz, ponekod pa tudi vintage pridih. V pisarni stojita kovinska miza in stol v podobnem slogu, družbo pa jima dela nekaj starinskih dekorativnih elementov.

french_house_with_recycling_decoration2.jpg

Živahna kuhinja

Kuhinja je deloma iz nerjavečega jekla, v njej pa so tudi leseni elementi. Za živahnost prostora poskrbijo rožnate stene, živopisni kuhinjski pripomočki in posode ter šopek tulipanov v ujemajočih se barvah.

french_house_with_recycling_decoration3.jpg

Umirjene in prijazne sobe

Dnevna soba je namenjena sprostitvi, zato je opremljena v umirjenih nevtralnih barvah. Udobno zofo, fotelj in vintage pohištvo v svetlih sivih ali bež odtenkih obliva nežna sončna svetloba, ki poskrbi za prijazno vzdušje.

french_house_with_recycling_decoration4.jpg

Tudi prikupna otroška soba je urejena v nežnih pastelnih odtenkih in napolnjena s sončno svetlobo, ki vstopa skozi velika okna. Pohištvo ima vintage pridih, barve pa spominjajo na morje. Še plišasti medvedki imajo nekoliko starinski, a nadvse prijazen videz.

french_house_with_recycling_decoration5.jpg

Ko vstopimo v podstrešno spalnico, lahko takoj vidimo, da smo v hišici ob morju. V sobi, ki je opremljena minimalistično in v naravnih barvah, je le nujna oprema. Za dekoracijo poskrbita dve vesli, vzorec na posteljnini pa spominja na alge. Tudi stene in pod iz lesa blede sive barve poskrbijo za nekoliko nostalgičen, a osvežujoč pridih morja.