Sofisticirani dodatek dekorju sobe

Baročni, vintage, moderni, retro, minimalistični ali kakšen drug stil je vedno dobra in aktualna izbira za toaletno mizico. Trendi narekujejo, da ta kos pohištva v sodobnih domovih ne bi smel manjkati, zato naj bo obvezen sestavni del vaše spalnice. Po drugi strani lahko mizico umestite tudi v druge prostore doma, saj ni namenjena le jutranji osebni negi, ampak jo lahko uporabite tudi v druge namene. Odlično se obnese v kopalnici, dnevni sobi in na hodniku.

toaletna_mizica.jpg

Izberete lahko poljubno barvo toaletne mizice, od bolj živahnih odtenkov do nevtralnih tonov in dramatičnih temnih nians, in najrazličnejše materiale, kot so les, steklo in kovina. Izbor je odvisen od tega, ali želite, da se mizica neopazno vklopi v prostor, ali jo želite prikazati kot unikaten dekorativni kos interjerja. V vsakem primeru naj bo prefinjena in ženstvena, v prostor pa naj vnese eleganco.

Praktično in dekorativno

Odločite se lahko za mizico s predali ali brez njih, odvisno od vaših potreb. Okrasite jo z dekorativnimi podrobnostmi, recimo cvetjem, okrasnimi škatlami za shranjevanje nakita ter natančno zloženimi ličili in parfumi. Če boste na mizo razstavili pripomočke za osebno nego, bo dobila poseben čar.

green_tea_dressing_table.jpg

Brez ogledala ne gre

Zraven mizice ne smejo manjkati osnovni sestavni deli mizice, ki jo lepo okrasijo in poudarijo njen namen: namizna svetilka, udoben stol in seveda veliko ogledalo. Le-to naj bo v okvirju, ki se ujema s stilom mizice, s podobo mizice pa naj se ujemata tudi stol in svetilka.

Več posnetkov elegantnih toaletnih mizic pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.