Zakaj bi se držali klasičnih okvirjev in kopalnico obložili ravno z dragimi ploščicami, dnevno sobo pa s tapetami? Če želite v prostor dodati atraktiven pečat, lahko tudi stene kopalnice obložite z vodoodpornimi tapetami v izbranem slogu.

1_bathrooms_2011_new_ideas_wood_effect_wallpaper.jpg

Odločite se za drzne vzorce

Izberete lahko pisane tapete z linearnim potiskom, geometrijskimi ali cvetličnimi vzorci, progami ali drugimi motivi, ki se stilsko ujemajo s podobo prostora. Če je kopalnica opremljena v minimalističnem stilu, kjer prevladuje bela barva, ali v  tradicionalnem oziroma rustikalnem slogu, kjer prevladujejo nevtralni barvni odtenki, izberite opaznejše vzorce, ki v trenutku požanjejo vašo pozornost.

tapete_v_kopalnici_2.jpg

Še posebno privlačni so beli motivi, recimo cvetlični, na rjavi ali drugače trendovsko obarvani podlagi. Z njimi je prostor videti kot udobna dnevna soba, ki vas kar vabi, da jo uporabite. Če imate kopalnico z odprto prho, lahko s tapetami namesto cele stene obložite samo del prostora, ki ga želite poudariti.

tapete_v_kopalnici_4.jpg

Tapete kombinirajte z drugo dekoracijo

S tapetami zlahka drastično spremenite prvotni videz kopalnice. Kombinirajte očarljive tapete, privlačen lestenec razkošnih linij ali namizne svetilke, ki jih postavite na nižjo omarico. Posebno pozornost namenite podrobnostim, na primer barvi in stilu brisač, kopalniškim pripomočkom in drugim dekorativnim elementom. Da se boste lahko nemoteno sproščali in uživali v razgledu, naj kopalna kad zavzema strateški položaj.