Skrbno izbrani kosi pohištva

Hiša obsega 90 kvadratnih metrov. Morda je oblikovalcema uspelo ustvariti tako prijetno bivalno okolje zato, ker sta vanj vključila inteligentne kose pohištva ter ustvarila zanimive prehode med prostori. Staro hišo so po njunih načrtih s prenovo razširili ter dobro izkoristili prostor. Salon in dnevna soba sta vizualno ločena, a vseeno povezana. Skupaj ustvarjata širok in svetel prostor. Svetloba prihaja tudi od dveh balkonov. Ker je hiša nekoliko nepravilne oblike, je tudi kuhinja trikotna. Skrbno izbrano pohištvo je idealno za takšno okolje.

light_apartment_interior_design5.jpg

Omare so takšne, da prihranijo prostor, to pa velja tudi za drsna vrata. V otroški sobi vidimo zanimivo oblikovano polico polžje oblike, ki prostoru dodaja igrivost, hkrati pa izkoristi prostor na steni. Tudi pograd je postavljen tako, da imata otroka hkrati dovolj prostora in udobja.

light_apartment_interior_design8.jpg

Dom, kjer kraljuje barva

Ozračje doma poživljajo različni barvni odtenki. Drzni rdeči toni ustvarjajo edinstveno vzdušje ter prostoru dodajajo edinstvenost in osebno noto. V stanovanju prevladujejo topli odtenki, kar velja tako za lesena tla kot večje kose pohištva, medtem ko so dodatki tudi v drugih barvah, na primer modri ali  beli.

light_apartment_interior_design7.jpg

Celoten dom je videti, kot bi bila ustvarjen za revijo – model, ki nam pokaže, da je lahko naš dom obenem svetel, barvit in živahen.