Razgled, ki osupne

Rezidenca Laguna Beach, kakor se ta na pol steklena hiša imenuje, stoji na pečini, s katere se ponuja čudovit razgled na plažo in morje. Stran, obrnjena proti oceanu, je izdelana iz stekla. Prekrasna pokrajina pusti na hiši neizbrisen pečat. Tudi zaradi nje se zdijo kamniti tlaki še večji, ves prostor pa svetlejši in udobnejši.

hisa_z_razgledom_3.jpg

Odprta kuhinja s kuhinjskimi elementi, opremo iz nerjavnega jekla in uvoženimi kamnitimi oblogami je zaokrožena z jedilnico, kjer se družina zbere pri večerji in občuduje razgled. Spuščajoč se teren je arhitektom dopustil, da so zasnovali polnadstropja, ki dajejo vtis še večjega in svetlejšega prostora. Na vrhu hiše se lahko iz glavne spalnice odpravite na zasebno teraso, s katere je pogled na ocean še lepši.

hisa_z_razgledom_2.jpg

Koliko stane zasebni košček raja?

Cikcakaste terase podarijo fasadi, ki je obrnjena proti oceanu, nekoliko zabaven videz, če si jih ogledujete s strehe. Razkošna vila s čudovitim razgledom na otoške luči in barvit sončni zahod je na prodaj, zanjo pa boste morali odšteti le nekaj manj kot šest milijonov dolarjev. Toliko, je videti, stane zasebni košček raja.

Če bi radi videli še več fotografij te priobalne kalifornijske hiše, si oglejte našo fotogalerijo.