Nov Marlesov razstavni salon je velik uspeh, saj je bilo na odprtju mogoče slišati številne pozitivne komentarje ob ogledu najnovejše razstavljene opreme stavbnega pohištva Marles PSP, notranjih in zunanjih vrat, strojnih inštalacij (toplotne črpalke, solarni korektorji, sistemi za prisilno prezračevanje itn.), kopalniških ambientov, notranjih stopnic in še bila lahko naštevali.

V razstavnem prostoru na več kot 220 kvadratnih metrih so kupcem prednosti svojih izdelkov poleg Marlesovih strokovnjakov predstavili tudi njegovi poslovni partnerji za energijsko varčno ogrevanje in sisteme prezračevanja, projektanti strojnih inštalacij, predstavniki ponudnikov talnih oblog, garažnih in dvoriščnih vrat, sanitarne opreme ter gospodinjskih aparatov Gorenje plus. Gorenjev kuhar je za obiskovalce pripravljal tudi kuhane in pečene dobrote.

Obiskovalci so bili navdušeni tudi nad ogledom in predstavitvijo Marlesove atrijske hiše Atris 149, ki je bila zgrajena pred skoraj tridesetimi leti, ter primerjavo te s sodobnejšo gradnjo v neposredni bližini, zgrajeno v visoko učinkovitem nizkoenergijskem razredu. V vzorčnih hišah so Marlesovi strokovnjaki obiskovalcem predstavili različne konstrukcijske sisteme za gradnjo visoko učinkovitih nizkoenergijskih in pasivnih hiš, možnosti pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada ter s pomočjo predstavnika banke Sparkasse tudi možnost pridobitve subvencioniranega stanovanjskega posojila.

V Marlesu vse zainteresirane vabijo v Salon idej na Dunajski cesti 151 v Ljubljani oziroma na ogled dveh vzorčnih hiš v Limbušu, kjer je potekal dan odprtih vrat.