Steklene stopnice

Dovršen in sodoben videz lahko dosežete s steklenimi stopnicami. Tako boste poleg sofisticiranega vzdušja dosegli tudi iluzijo večje prostornosti.

Opazna barva vrat

Vrata lahko pobarvate v živih odtenkih, na primer svetlo zelenem. Ta barva bo tako vključena v dve sobi, ne da bi vam bilo treba spreminjati dekoracijo katere od njih. Za še zanimivejši videz lahko robove vrat pobarvate v kontrastni barvi.

96_00000cc97_84ea_orh550w550_clourful_hallway.jpg

Sofisticiran ali živahen videz?

Sofisticiran videz lahko dosežete tako, da hodnik opremite v nevtralnih, umirjenih barvah in ga okrasite z velikimi keramičnimi vazami, svetlečim lestencem ali velikimi ogledali. Če so barve umirjene, hodnik poživite tudi z živahnimi dodatki, na primer živo zeleno preprogo ali geometrijskimi liki. Uporabite lahko tudi živobarven obešalnik za oblačila. Pisane dodatke razobesite po izpostavljenih tramovih.

Lahko pa se odločite tudi za bolj minimalističen pristop. Močan učinek namreč dosežete tudi z enotno barvo hodnika ali vedno moderno kombinacijo črne in bele barve. Ko gre za stene, ste lahko nekoliko bolj drzni ter se igrate s teksturami in vzorci. Rožnati vzorci cvetlic na beli steni v kombinaciji s črnim stopniščem so videti presenetljivo lepi.

96_000010c3b_7329_orh550w550_stencil.jpg

Oglejte si lepo urejene hodnike, ki smo jih zbrali v naši fotogaleriji; morda najdete navdih in se odločite za prenovo svojega.