Z malo truda in domišljije do prekrasnega doma

Stanovanje sta prenovila in si ustvarila topel in očarljiv dom, v katerem se stari in vintage elementi mešajo z bolj modernimi in ekscentričnimi. Ker je prostor razmeroma majhen – zavzema 46 kvadratnih metrov, je moral par uporabiti vso domišljijo, da sta si lahko oblikovala uporabno in elegantno življenjsko okolje. Ker sta hotela odprt prostor, kjer lahko kakovostno preživljata čas s svojimi ljubljenčki ali ustvarjata za svoje oblikovalsko podjetje, sta morala podreti nekaj notranjih sten.

electric_house_poland4.jpg

Tudi pri opremi – veliko kosov sta kupila v Ikei - sta morala biti zaradi majhnosti prostora iznajdljiva. Deska za likanje se lahko na primer zloži v kuhinjsko omarico, v stanovanju pa je tudi veliko predalnikov in polic, kamor shranjujeta stvari.

electric_house_poland8.jpg

Vintage dodatki za bolj osebno vzdušje

Ker imata tako Kasia kot Maciek rada vintage stvari, sta jih nekaj prinesla v stanovanje, da je bolj osebno. Obenem sta pogumno preuredila in prilagodila pohištvo, ki je zdaj posebno in edinstveno. V istem prostoru lahko vidimo tako moderno kot vintage pohištveno opremo. Vsak kotiček v stanovanju je opremljen po svoje in nosi osebni pečat lastnikov.

electric_house_poland6.jpg

Kasia je navdušena nad uokvirjenimi fotografijami, zato je z njimi okrasila celo stanovanje. Kuhinja je napolnjena s svetlobo in dodatki v živih barvah. Po njenem mnenju morajo biti v kuhinji tople barve, kot je rdeča, ki jo ima Kasia najraje. Kuhinja je tako topel in prijazen prostor, kjer lahko lastnika z veseljem kuhata, uživata v jedeh ali pa preprosto preživljata čas drug z drugim.

electric_house_poland9.jpg

Nenehno dopolnjevanje in ustvarjanje

Pozimi na primer zamenjata preproge z novimi, pogosto pa tudi prestavljata pohištvo ali menjata dekorativne dodatke. Kasia je na spletu opazila okras v obliki konjske glave in ta zdaj visi nad televizorjem.

electric_house_poland.jpg

Ker ne želita povprečnega doma, ga Kasia in njen fant vseskozi dopolnjujeta s predmeti, ki predstavljajo njuno osebnost, in si tako ustvarjata topel dom, poln ustvarjalnosti in življenja.