Ko so gradbeni izvajalci po njunem naročilu odstranili stene in razširili omare, je mladi par najprej prenovil in prepleskal zidove, zgradil kuhinjski otok in po tleh položil lesene talne obloge ter na nekaterih mestih (kuhinja, kopalnica) keramične ploščice. Po kratkem premoru se je Gregor lotil temeljite prenove kopalnice in drugih zaključnih del, nato pa je na vrsto prišla njegova boljša polovica, ki je opremila prostore.

stanovanje_v_brooklynu_8.jpg

Timsko delo ne pozna meja...

Z veliko mero predanosti in trdim delom sta skupaj spremenila temačen prostor v svoj novi dom, ki odraža obe njuni osebnosti. Kim se je želela o vsem posvetovati s svojim partnerjem, zato ga je vključila v iskanje notranje opreme; nekatere kose pa sta izdelala kar sama, na primer stranske mizice iz drevesnega debla. Ker njuna kreativnost ne pozna meja, dela pa se tudi ne bojita, sta ustvarila tople bivalne prostore, ki so odlično mesto celo za prirejanje zabav in poslovnih srečanj.

kim_and_george_lead_image_1.jpg

Moderno minimalistično zasnovo popestri živahen dekor

Medtem ko je zasnova domovanja relativno minimalistična, sta s selektivnim izborom razstavljenega okrasja, ki jima osebno veliko pomeni, prostore naredila domačne in bolj dinamične. Zraven glavnega vhoda sta obesila umetniško sliko, ki jo je naslikala Kimina babica, nasproti pa Gregorjevo poročno darilo – črno uokvirjen oranžen poster njegovega najljubšega dokumentarnega filma Endless Summer (Neskončno poletje).

stanovanje_v_brooklynu_hhh.jpg

Nad televizorjem in omarami v dnevni sobi − zdaj združeni v odprt prostor s kuhinjo in jedilnico − sta namestila odprte knjižne police prečiščenih linij, nanje pa razstavila knjige z barvitimi platnicami. Prostor je v trenutku bolj svetel in razgiban, podobo pa elegantno dopolnijo oranžnobela preproga in tri uokvirjena ogledala. Spalnica in kopalnica sta urejeni v črnobeli kombinaciji, dopolnjeni z nekaj atraktivnimi podrobnostmi.

Več posnetkov tega prikupnega brooklynskega stanovanja pa si oglejte v naši fotogaleriji.