V številnih domovih je ključni element dekoracije prostora izbor primernih sobnih rastlin, ki bivalnim prostorom vdihnejo življenje in svežino. Zato nas je še posebno navdušila inovativna ideja o stenski dekoraciji Smartwall, sestavljeni iz zelenja in barvitih sezonskih cvetlic z bujnimi cvetovi.

how_to_adapt_indoor_plants_to_your_decor_smartwall_1.jpg

Različne barve in teksture

Predstavljajte si bel zid v določenem prostoru, ki kar čaka, da ga elegantno okrasite. Z mešanjem različnih rastlin lahko ustvarite neke vrsto fresko, s katero steno okrasite. Po želji si omislite stensko dekoracijo izključno iz zelenja ali pa takšno, ki je delno sestavljena iz izbranih cvetlic. Smartwall namreč lahko povsem prilagodite meram prostora in svojim željam: z menjavo cvetlic lahko spreminjate barve in teksture.

how_to_adapt_indoor_plants_to_your_decor_smartwall_2.jpg

Sistem samozalivanja

Inovacija je narejena iz dveh elementov: podstavka v obliki lesene škatle in vertikalno postavljenega zaslona, na katerem je prostor za rastline. V Smartwall je grajen sistem za samozalivanje, rastline v njem pa je mogoče zlahka in kadar koli zamenjati z novimi. Cvetlice in zelenje zasadite tako, da iz njih sestavite privlačen vzorec, ki se bo vizualno ujemal z opremo in barvami prostora.

Dekoracijo lahko umestite na katero koli mesto v domu, kamor želite dodati kanček narave. Primerna je za tiste, ki vedno znova iščete načine, kako spremeniti stvari na bolje.