Temne barve

Ne bojte se temnih barv. Letvice in okenske okvirje prebarvajte s temno barvo.

Naravni videz

V dnevnih sobah, v katerih ni potrebe po zaščiti zasebnosti, z oken odstranite vse zavese, rolete in druge zastore. Omogočite naravni svetlobi, da vstopi v vaš prostor in še dodatno poudari njegovo lepoto.

crystal_chandelier_traditional_living_room.jpg

Kraljevski pridih

Z lestencem in okrasitvijo stropov in sten boste vašo dnevno sobo spremenili v prostor, v katerem bi z veseljem posedali tudi kralji.

Pridih pop arta

Če želite preusmeriti središčno točko prostora s kamina, kupite umetniško sliko po vašem okusu in jo obesite nadenj. Kamin pred tem prebarvajte z enako barvo kot stene. Tako boste pozornost s kamina preusmerili na sliko.

Nekonvencionalna dnevna soba

Zakaj bi moralo biti pohištvo poravnano s stenami? Postavite ga po diagonali.

luci_dnevna_soba.jpg

Osvetlitev

Dolgočasne stene boste izvrstno poudarili s stenskimi svetilkami ali reflektorji, pod strop pa namestite svetila na kabelskih nosilcih.

Eleganca cikcaka

Želite osvežiti vaš dnevni prostor, pa nimate zelo veliko denarja? Potem vam predlagamo, da na tla položite preprogo s cikcakastim vzorcem.

Polkna

Na okna namestite polkna in dobili boste klasično in brezčasno podobo dnevne sobe. Prebarvajte jih z barvo po vašem okusu. Z njimi boste lahko tudi zelo učinkovito uravnavali svetlobo v prostoru.

zavese1.jpg

Obesite zavese

Dolge zavese, ki segajo od stropa do tal, so izvrstna rešitev za prostore z nizkimi stropi, saj jih vizualno povišajo. S takšnimi zavesami boste tudi lepo zakrili neenako velika ali napačno vgrajena okna.

Mešanje različnih stilov

Teksturo in vizualno atraktivnost boste prostoru pričarali z mešanjem različnih materialov in vzorcev. Bodite pogumni. Skupaj zmešajte črtaste, pikčaste in kariraste vzorce, vendar na okusen način.