Opremljevalci so navdih našli v kmečkih elementih, kot je skedenj, zaradi česar hiša deluje domače in prijazno, a hkrati elegantno.

Topel in prijazen interjer

Dnevna soba, kuhinja in jedilnica so opremljene v mehkih barvnih tonih; veliko je bele barve, zaradi česar prostori delujejo toplo ter ustvarjajo umirjeno in sproščeno vzdušje. Spalnica je bolj dramatična, saj se ponaša s kamnitimi stenami in talno oblogo iz jute. Tudi ta kombinacija deluje domače in prijazno.

barn_style_house_7.jpg

Oprema in dekoracija v slogu skednja

Zanimiva dekoracija v podeželskem slogu je poudarjena s klasičnimi kosi pohištva v vintage slogu. Umetelno izrezljani leseni stoli z belimi usnjenimi sedeži, groba lesena miza, lesena vrata s steklenimi ploščami in ukrivljenimi vzorci, ogromni predalniki ter kopalna kad iz medenine so le nekateri primeri vintage kosov v hiši. Pri opremi sicer prevladujejo leseni materiali, močan pečat videzu domovanja pa daje tudi kamen. Večina sob je okrašena s šopki cvetja ali zelenjem.

barn_style_house_6.jpg

Tudi zunanja veranda ima zanimiv dizajn. Hiša premore majhen štirikoten bazen, prostor okrog njega pa določajo beli stoli, klasične svetilke na kamnitih zunanjih zidovih in majhne zelene lončnice.

barn_style_house_12.jpg

Vsak prostor v hiši je opremljen na svoj način. Če vas zanima, kako, si jih lahko ogledate v naši fotogaleriji.