Tako dobite prostor, kamor lahko spravite različne potrebščine, vaš ljubljenček pa ima udoben kotiček za spanje. Bloq je še posebno primeren za majhne domove. Ležišča za pse ali mačke lahko zavzamejo veliko prostora, ki bi ga bilo mogoče uporabiti kako drugače. Pa še ljubljenčki  ta ležišča včasih ignorirajo in se raje udobno namestijo na vašem pohištvu. Z Bloqom bodo verjetno zadovoljni tako lastnik kot domače živali.

1325004682_binq_282aaa.jpg

Hiška, ki je je lahko hkrati mizica

Novi domek svojega ljubljenčka lahko na primer uporabljate kot klubsko ali stransko mizico v dnevni sobi ali nočno omarico v spalnici. Bloq premore tudi predal, ki ga lahko koristno uporabite za shranjevanje. Če je vaš hišni ljubljenček večji – za večje pasme psov ta ''hišica'' na žalost ni dovolj velika – lahko ta kos pohištva uporabljate kot shrambo za njihove igrače. Morebiti pa lahko v prihodnje pričakujemo tudi večje modele?

bloq_sfeer_groot_picture2.jpg

Udobje za živali in dovršen dizajn za lastnike

K še lepšemu videzu pripomorejo blazine v kar trinajstih različnih barvah. Živalim verjetno ni toliko mar za lep videz kot nam, jim je pa vsekakor všeč občutek udobja in varnosti, ki jim ga ponuja Bloq. Ker gre za visokokakovosten kos pohištva s premišljenim, minimalističnim dizajnom v obliki kocke, ga ni težko vključiti v interjer. Več informacij na spletni strani Binqdesign.