Skrbno izbrani kosi

Kljub temu, da so vsi prostori bogato opremljeni in polni detajlov, pa skupaj tvorijo dovršeno in povezano celoto. V jedilnici na primer kraljuje čudovita starinska miza, kupljena v Parizu. Skupaj z delno jeklenimi stoli tvori nenavadno, a prijetno in posebno kombinacijo.

Zraven dnevne sobe stoji knjižnica, ki je opremljena z lesenimi kosi, polakiranimi v belo. Televizor v eni od dnevnih sob je skrit za premičnimi vrati omare. Zrcalna površina na omari skrbi za zračno in lahkotno vzdušje v sobi. Tudi zofa, ki je oblazinjena s kašmirjem, deluje nadvse udobno.

interior_design_apartment_isabel_lopez_quesada6.jpg

Stanovanje pravzaprav premore dva dnevna prostora. Ker je notranja oblikovalka hotela ustvariti povezavo med njima, sta podobno opremljena. Stoli so na primer enaki, pa tudi preproge. Vendar pa so barve nekoliko drugačne, prav tako dekoracija stene.

Povezani prostori

Terasa na strehi je pravzaprav nadaljevanje dnevne sobe, zato je tudi ta podobno opremljena. Prijeten prostor, kjer si lahko stanovalci privoščijo kavo, hladen napitek ali pa zajtrk.

interior_design_apartment_isabel_lopez_quesada3.jpg

Sobe v hiši so sicer ločene z drsnimi vrati, ki so enake barve kot stene. Elegantne bele stene dajejo vtis večjega prostora in svetlejšega interjerja, pri tem pa ustvarjajo lepo ozadje za vse dekorativne kose in dodatke.

interior_design_apartment_isabel_lopez_quesada12.jpg

Druge prostore, opremljene v podobno bogatem umetniškem slogu, pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.