Zgradba stoji sredi zanimivega okoliša nedaleč od obale. Tloris hiše je oblikovan v obliki črke V,  zaradi česar so lahko arhitekti in gradbeniki v prvem nadstropju zgradili polkrožno teraso, v celoti odprto proti morju, nadstropje nižje pa še eno večjo teraso.

Notranji in zunanji prostori

Dnevna soba v spodnji etaži se lahko povsem odpre, saj so stene steklene, tako da lahko lastniki prosto prehajajo med zaprtim in zunanjim prostorom. Stanovalci lahko veličasten razgled občudujejo tudi iz zgornjih prostorov. Kuhinja in jedilnica prav tako nudita sanjski razgled, zaradi sodobno zasnovanega pohištva pa je videti preprosta in funkcionalna.

priobalna_hiska_2.jpg

Navdih iz narave

Pri izboru barv, tekstur in umetniških del so arhitekti črpali navdih iz okoliške narave. Podoba prostorov odraža bližnjo plažo, v različnih kotičkih doma pa najdemo tudi številne podrobnosti, ki predstavljajo priobalni način življenja. Nadstropja so povezana z dvema spiralnima stopniščema – bele stopnice iz kovine stojijo so na najnižji terasi, drugo stopnišče iz lesa pa je znotraj hiše.

Več fotografij te čudovite priobalne hiše pa si lahko ogledate naši fotogaleriji.