Javier Castillo je še posebno znan po tem, da impresivno in prikupno združi elegantne dekorativne elemente notranje opreme in sodobne poteze. Z uporabo originalnih barv, oblik in tekstur v moderno zasnovanih prostorov ter z elementi iz klasičnega stila je pričaral sodoben dom, ki odraža razkošje in večno klasično eleganco.

javier_castillo_oprema_hise_2.jpg

Umetnost se prepleta z dizajnom

Daleč največ pozornosti požanje osupljiva umetniška slika uglednega španskega slikarja Jorga Fina (slikar, ki v svojih delih največkrat slika oblake), ki priteguje pozornost ne glede na to, kje v sobi ste. Osrednjo dnevno sobo krasijo tudi tople lesene talne obloge in unikatni kosi oblazinjenega starinskega pohištva, ki v kombinaciji s sodobno umetnino ustvarijo prijetno vzdušje.

Trendovski nevtralni in zemeljski barvni toni so v popolni harmoniji s stenami, prostori pa tako pridobijo veliko svetlobe. V dnevno sobo so poleg nevtralnih odtenkov dodani še barvni poudarki na določenih mestih, na primer temno moder oblazinjeni stol na čelu klubske mizice in rožnate dekorativne podrobnosti.

javier_castillo_oprema_hise_4.jpg

Najpomembnejša je postavitev v prostoru

Vsak kotiček madridskega domovanja razkriva zelo osebno vzdušje, kljub temu da prostori niso preveč okrašeni. Vsak element notranje opreme je namreč premišljeno in strateško umeščen v določen prostor, bodisi kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo ali spalnico, tako da ne tekmuje in ne zasenči drugih elementov, ampak je z njimi v vizualno očarljivem sožitju.

Več fotografij te prekrasne hiše v Madridu pa si oglejte v naši fotogaleriji.