V ozadju najbolj osupljivih kopalnic po svetu boste pogosto našli Geberitove premišljene rešitve. Tudi pod kopalniškimi umivalniki. Ker končno podobo pogosto pokvari sifon, so v Geberitu poiskali dve odlični rešitvi. Prva je tako dobro skrita, da nikakor ne zmoti natančnega opazovalca. Geberitov sifon je namreč vgrajen v steno za pokrivno ploščo. Za tiste, ki želijo nekaj drugačnega, pa je na voljo še eleganten sifon dolge valjaste oblike. Tega bi bilo vsekakor škoda skrivati.

sifon.jpg

Čarobni nevidni umivalnik

Geberitov vgradni umivalniški sifon je očem neviden in prav v tem je njegova lepota. Sifon je skrit v steni za majhno pokrivno ploščo, ki je na voljo v treh različicah. Očem pa je izpostavljen le čudovit umivalnik. Poleg tega sifon zasede le malo prostora in tako ustvari nov shranjevalni prostor ter daje domišljiji prosto pot za pogumno ustvarjanje. Sifon je tudi zlahka dostopen in ne potrebuje veliko vzdrževanja. Kot vse Geberitove odtočne sisteme ga odlikuje odlična odtočna zmogljivost.

geberit_sifon.jpg

Privlačen in inovativen

Viden sifon (na sliki zgoraj) doda prostoru poseben pečat, seveda mora biti prefinjeno oblikovan in izdelan - kot na primer Geberitov sifon, ki oplemeniti videz vsakega umivalnika in vsake kopalnice. Lahkotna oblika sifona je enostavna in nevsiljiva, kar naredi umivalnik še toliko bolj moderen in v harmoniji s prostorom. Obenem pa umivalnik odlikuje tudi izjemna učinkovitost. Ima visok odtočni učinek, poleg tega pa je sifon samočistilen. Zaradi posebne konstrukcije notranjosti se voda zavrtinči in dvigne ter odplakne vso umazanijo.

Za več informacij glede izbire, vgradnje in dodatne opreme nadometnih splakovalnikov obiščite www.geberit.si.