Viseči kavč

Viseči dvosed je kot nalašč za popoldanski počitek. Vaša dnevna soba bo z njim dobila popolnoma novo dimenzijo. Če ste pristaš elegantnejših oblik, posezite po tradicionalno oblikovanem kavču. Tako boste ubili dve muhi na en mah.

Viseči stol

Nimate dovolj prostora za stol na tleh? Potem si omislite visečega iz blaga, ratana ali drugega materiala. Branje knjige v njem bo še nekoliko slajše, kot je bilo doslej.

050311hangingfurniture_01_rect540.jpg

Otroški viseči gugalnik

Zakaj bi kupovali električne otroške gugalnike. Svojega nadobudneža položite v otroški viseči gugalnik in ga zazibljite v sen.

Viseča postelja

Visečo posteljo lahko namestite tako v spalnico kot na (večjo) teraso. Zagotovo boste na njej sladko sanjali. Če spadate med spretnejše z orodji, jo lahko izdelate tudi sami. Vse, kar potrebujete, so les, vrvi in zelo močan stropni nosilec. Seveda pa tudi vzmetnico, odejo in blazino.

hanging_floating_loft_bed_design.jpg

Rešitev za vse, ki jih muči morska bolezen, pa so postelje, katere nosilce je moč trdno vpeti v strop. Viseča otroška postelja bo vašega malčka s svojo edinstveno zasnovo zagotovo zelo razveselila. Si dva otroka delita sobo? Kaj menite o visečem pogradu, ki po videzu malce spominja na vojaške ladijske postelje?

Več fotografij visečega pohištva vam predstavljamo v naši fotogaleriji.