Nove serije Philipsovih televizorjev odlikuje tudi izjemna energijska varčnost, saj se ponašajo z oznakami A ali A+. V vrhunski sliki lahko uživamo z novimi modeli Philipsovih 3D očal, z brezžičnim USB-vmesnikom in spletno kamero pa se lahko povežemo tudi s svetom.

Serija 3500 - idealen televizor za kateri koli prostor

Philipsov televizor Smart LED TV serije 3500 odlikuje ločljivost zaslona 1920 krat 1080 točk, kar zagotavlja popolnoma jasno in ostro sliko. Televizor navduši tudi z zvokom, saj ima vgrajene zvočnike z zmogljivostjo od 2-krat 3 do 2-krat 10 vatov. Zaradi raznovrstnosti zaslonov se televizorji serije 3500 podajo prav v vsak prostor v hiši, izbiramo pa lahko med manjšimi in večjimi zasloni: od 48 centimetrov (19’’) pa vse tja do 107 centimetrov (42’’). Pri tem je 32-palčni model 3507 HD Ready, vsi ostali, vključno z 32-palčnim 3517, pa so Full HD.

Ob ugodni ceni pa Philipsovo serijo 3500 odlikujejo tudi številne možnosti povezljivosti. Zaradi podpore DLNA televizorji omogočajo snemanje videovsebin na USB-naprave, kot tudi predvajanje video posnetkov z YouTube v visoki kakovosti, pa tudi fotografij, glasbe in filmov, ki so shranjeni na napravah, ki podpirajo DLNA povezavo, kot so pametni telefoni, prenosni in tablični računalniki. Serija ima vgrajen tudi digitalni sprejemnik, ki podpira DVB-C in DVB-T sprejem.

philips_smart_led_tv_serija_3507.jpg

Vrhunska kinematografska izkušnja v udobju doma

Za zahtevnejše uporabnike so pri Philipsu oblikovali Smart LED-televizorje serije 4000, 5000 in 5500, ki so na voljo v velikostih med 81 centimetrov (32'') do 140 centimetrov (55''). Vsi trije modeli so opremljeni s Full HD LED-osvetlitvijo, ki zagotavlja bolj naravno in pristno upodabljanje barv. Zahvaljujoč funkciji Perfect Motion Rate 200Hz (pri seriji 4000) in 400 Hz (pri seriji 5000 in 5500) so ti modeli televizorjev sposobni prikazovati popolnoma jasne in ostre slike brez zameglitev, tudi pri prizorih s hitrim premikanjem, ne glede na vir predvajanja videovsebin.

Philipsove pametne televizorje serije 4000, 5000 in 5500 odlikujeta tudi povezljivost DLNA in Wi-Fi (4000 je WiFi Ready). Funkciji Catch up TV in snemanje na USB naprave pa zagotavljata ogled zamujenih priljubljenih oddaj, nanizank in filmov. Ljubitelje 3D-tehnologij pa bo prepričal televizor Philips Smart LED serije 5500, ki podpira predvajanje videovsebin v 3D-načinu, s funkcijo 2D to 3D pa bodo stare črnobele klasike oživele v 3D-različici.

Očala za filmoljube in igričarje

Za ljubitelje filmov so pri Philipsu predstavili modela očal PTA516 in PTA416, ki podpirata ogled filmov v 3D-tehniki. Odlikuje ju visoka kakovost slike, zagotavljata pa tudi popolno udobje med gledanjem, saj imata nastavljiv nosni lok in prilagojeno velikost stekelc za tiste, ki nosijo očala. Model PTA436, ki obsega dvojna očala, pa je bil oblikovan z mislijo na igričarje, ki se radi zabavajo ob igranju iger v družbi: očala namreč priročno omogočajo, da vsak igralec na polnem zaslonu vidi le svoj del igre.

philipova_3d_ocala_pta517.jpg

Z brezžičnim USB-vmesnikom do lastne mediateke

S Philipsovim brezžičnim USB-vmesnikom PTA 01 televizor spremenimo v pravo mediateko. Opremljen je s programsko opremo MediaConnect, ki omogoča brezžično predvajanje avdio- in videovsebin, kot so filmi, oddaje, fotografije in glasba, neposredno iz osebnega računalnika, internetnih strani in Philipsovega portala Net TV. Brezžični USB-vmesnik se ponaša s kar do petkrat hitrejšim prenosom podatkov v primerjavi z običajnimi USB-vmesniki s specifikacijo 802.11 grama.

Brezplačni glasovni klici s TV kamero

S Philipsovo TV kamero PTA317 lahko odslej brezplačne glasovne in video klice prek storitve Skype opravljamo tudi na širokem zaslonu televizorja v udobju dnevne sobe. Kamero odlikuje visoka kakovost slike in trikratni digitalni zoom, ki zagotavlja še dodatno ostrino slike. TV kamera PTA317 omogoča izvrsten prenos zvoka, saj je opremljena z dvema vgrajenima mikrofonoma in s tehnologijo za preprečevanje odmevov, podpira pa tudi funkcijo konferenčnih klicev. Zaradi elegantnega videza se poda v katero koli dnevno sobo, prepriča pa tudi s preprosto uporabo, saj jo uporabnik le vključi na USB-priključek na televizorju in že lahko začne klicati.

philips_tv_kamera_pta317.jpg

Aplikacije SmART TV

Od letošnjega januarja so na Philipsovih novejših (letnik 2010, 2011 in 2012) Net TV televizorjih, hišnih kino sistemih in predvajalnikih Blu-Ray poleg okoli 400 tujih na voljo tudi tri slovenske spletne aplikacije: Pop TV-jev portal VoYo, Mediateka RTV Slovenije in informativne vsebine Planeta Siol, v izdelavi pa je tudi že nova aplikacija, ki bo uporabnikom Philipsovih televizorjev prikazovala vremensko napoved.

Več informacij o Philipsovih SmART TV je na voljo (v slovenskem jeziku) na spletnih straneh www.smart-tv.si oziroma www.smarttv.si.

Odločitev o tem, kateri televizor je pravi za vas, pa boste lažje sprejeli po posvetu s Philipsovim interaktivnim spletnim vodičem za nakup idealnega televizorja, ki je dostopen na spletni strani kupi-televizor.si.