Maroški stil

Kabina za prhanje, opremljena v maroškem stilu, je prava izbira za vse romantike. Mozaične ploščice in siceršnja živobarvna kopalniška oprema nikogar ne bodo pustili hladnega.

Kabina v obliki valja

Kabina v obliki valja malce spominja na Zvezdne steze. Vrata kabine se odpirajo avtomatsko – vgrajen imajo namreč senzor za zaznavo gibanja. Valjasti videz lahko ustvarite tudi z zaveso, ki jo pritrdite na krožni nosilec.

Pršna kabina z razgledom

Kaj je lepšega, kot imeti pršno kabino, iz katere se vam razprostira razgled na čudovito okolico? V kabini z velikimi steklenimi vrati, iz katere stopite direktno na teraso, in s strešnim oknom se boste počutili, kot da se prhate na prostem. Ta kabina seveda ni najprimernejša za sramežljive, priporočljivo pa je tudi, da si jo privoščite le na zares odmaknjenih mestih.

img_6340.jpg

Lahko pa si (dodatno) prho namestite kar na prostem. Glede na naše podnebje jo boste sicer bolj malo uporabljali, zato pa takrat s toliko večjim užitkom. A tudi tisti bolj sramežljivi lahko uživajo v prednostih tuširanja na svežem zraku. Tuš kabino zagradite s kamnom ali kakšnim drugim neprosojnim materialom, streha pa naj bo pomična. Ob lepem vremenu jo boste tako lahko odprli in uživali na svežem zraku, v lepem razgledu in božajočih sončnih žarkih.

Kabina, v kateri se boste počutili, kot da ste v jami

Če niste pristaš odprtih prostorov, bo ta kabina kot nalašč za vas. Zagradite jo s kamnom, na strop pa pritrdite tuširno glavo. Tako boste imeli občutek, kot da dežuje na vas. V kabino iz kamna lahko namestite tudi sedalo iz tega materiala. Naj bo atraktivnega videza tako kot kabina.

Savna/prha

Če obožujete les in savno, je to idealna rešitev za vas. Kabino po tleh in stenah opremite z granitom, vanjo namestite klopi iz lesa, ogradite pa jo s steklom. Pred steklo z zunanje strani za dekoracijo namestite še nekaj drevesnih hlodov.

Kabina iz kamna

V pršni kabini iz čudovito obarvanega kamna ali marmorja se boste počutili kot milijonar.

kamen_tus.jpg

Pršni stolp

Pršni stolp je izvrstna rešitev za vse s plitvejšimi žepi. Na njem so namreč vse mogoče funkcije, instalacija pa je zelo preprosta.

Kabina z vrhunsko tehnologijo

Če ste pristaš tehnoloških igračk, bo sistem Kohler DTV ll kot nalašč za vas. Na le eni sami napravi lahko namreč regulirate temperaturo, moč curka, paro, avdio sistem in svetlobne efekte. Zvočniki so vgrajeni v ploščice, ki jih ponuja isti proizvajalec.

Kabina za prhanje iz krožnikov

Na trgu je tudi nekaj zelo nenavadnih in atraktivnih kabin za tuširanje. Ena od njih je kabina, sestavljena iz modrih krožnikov.

Obokana kabina

Vhod v večje kabine za prhanje lahko naredite zelo atraktiven z vodoodpornimi mavčnimi ploščami. Uporabite svojo domišljijo.

Kabina za dve osebi

Kabina za dve osebi je izvrstna rešitev, če morata oba zjutraj vstati ob istem času ali če ne moreta drug brez drugega zdržati niti ene minute.

Pršna kabina z detajlom iz ploščic

Včasih je manj več. Vaša pršna kabina bo zaživela v čisto drugačni luči, če boste eno izmed sten (ali le del nje) okrasili z atraktivnimi ploščicami ali mozaikom.

Več fotografij zgoraj omenjenih kabin za prhanje pa si oglejte tukaj.