Zaščita

Na vrh pralnega ali sušilnega stroja položite večjo rezalno desko. Na ta način ju boste zaščitili pred praskami in drugimi poškodbami, obenem pa v prostor vnesli tudi zelo topel dekorativni element.

Podstavek

Pod pralni/sušilni stroj položite votel podstavek. S tem boste izdatno polepšali pralnico, vmesni prostor pa koristno uporabili za shranjevanje stvari.

_300.jpg

Sušenje perila

Za sušenje perila lahko uporabite tudi odsluženo lestev. Namestite jo na strop, na letvice pa nataknite še nekaj kaveljčkov. Tako se vam ne bo potrebno vedno umikati stojalu za sušenje perila ali ga prestavljati po stanovanju. Lahko pa pod strop (v takšni višini, ki jo boste brez problema dosegli) obesite tudi palico, nanjo pa obešalnike. Oprano perilo dajte na obešalnike. S tem boste likanje perila zmanjšali na minimum.

Umivalno korito

V pralnico namestite umivalno korito. Zelo prav vam bo prišlo pri odstranjevanju trdovratnih madežev in namakanju perila, uporabite pa ga lahko tudi za čiščenje ostalih stvari, denimo pleskarskih čopičev.

Dizajn

Tudi pralnica naj odseva vašo osebnost. Pri njenem opremljanju si lahko zares date duška. Poskusite s stenami v živih barvah, zanimivimi tapetami, barvitim mozaikom ali/in talnimi oblogami z nenavadnimi vzorci. Pralnica je izvrsten prostor za preizkušanje novih stvari!

Pult

Nad pralni/sušilni stroj (ki se odpira in zapira spredaj) namestite kopalniški pult. Dobili boste zelo uporabno površino, ki vam bo še posebno prav prišla za zlaganje perila.

decorating_ideas_with_photos_modern_laundry_room_storage_design_1.jpg

Likalna deska

Likalno desko vgradite v omaro. Tako vam je ne bo potrebno vedno znova postavljati in pospravljati, pa še prostor boste prihranili.

Shranjevanje stvari v majhnih prostorih

Pri majhnih prostorih za shranjevanje stvari izkoristite vrata. Na notranji strani namestite shranjevalni sistem po lastni želji in potrebah ter uživajte v pospravljeni in nenatrpani pralnici. Več fotografij dobro izkoriščenih pralnic pa si oglejte tukaj.