Pri osnutku opreme vašega stanovanja smo poskušali z relativno poceni kosovnim pohištvom narediti zanimivo stanovanje. Celotna zasnova temelji na robustnih kuhinjskih elementih iz nerjavečega jekla. Elementi so kombinirani s frontami v beli barvi in modrim retrohladilnikom z veliko odprtimi regali za shranjevanje.

orhini_268_1.jpg

Nekatere kuhinjske elemente smo uporabili v dnevni sobi kot TV-element. Regal smo popestrili z modro obarvanimi kvadrati na steni. Tu smo na desni nanizali majhno mizo, ki je prislonjena na steno, ki je lahko deloma v uporabi kot sporočilna tabla. Kuhinjo z jedilnim prostorom povezuje velika stenska nalepka z motivom drevesa. Stenske nalepke na izviren način popestrijo vsako sobo. Ko se je naveličate, jo lahko kadar koli odstranite in jo zamenjate z novo z drugačnim motivom.

orhini_268_3.jpg

Jedilno mizo smo tokrat postavili na malo neobičajen način, kar med nosilna stebra. Mizna plošča je montirana na zid in tako miza sploh ne potrebuje nog. Jedilniški stoli v tkaninah rdeče in rjave barve lepo povežejo dnevni prostor s sedežno garnituro v isti barvi.

Jernej Orhini, notranji oblikovalec