Fotografija Marilyn Monroe krasi steno v jedilnici, medtem ko so ostali bivalni prostori opremljeni v podobnem stilu, ki spominja na Hollywoodski glamur iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Oblikovalci so želeli ustvariti občutek razkošja in vrhunske elegance, zato so uporabili brezčasno črnobelo barvno kombinacijo.

luksuzno_crnobelo_stanovanje_4.jpg

Dnevna soba

V dnevni sobi lahko občudujemo prefinjene sedežne garniture v beli barvi, na katere so položene bele okrasne blazine. Oblazinjeni kavči se izredno lepo podajo k minimalistični klubski mizici prečiščenih linij in k dekorativni pregradni steni črne barve, v katero so vgrajene sodobne multimedijske naprave. Piko na i predstavljata mehka dolgodlaka preproga in atraktiven lestenec.

luksuzno_crnobelo_stanovanje_3_b.jpg

Jedilnica

Steno jedilnice krasi portret znane Hollywoodske igralke, ki ga lepo dopolnijo sodobna jedilna miza in stoli črne barve. Stoli imajo noge prebarvane na srebrno barvo, v katero so ovite tudi raznovrstne dekorativne podrobnosti prostora. Pozornost zagotovo privlačita eminenten lestenec in talna svetilka.

luksuzno_crnobelo_stanovanje_1.jpg

Kuhinja

Nekaj posebnega je tudi kuhinjski prostor, saj lahko tu najdemo razkošne materiale, kot sta usnje in marmor. Tako kot v ostalih sobah tudi tukaj prevladuje črnobela paleta, ki kuhinjo naredi prav očarljivo. Na sredini kuhinje stoji manjši kuhinjski otok, zraven katerega sta dodana dva barska stola.

luksuzno_crnobelo_stanovanje_2.jpg

Spalnice

Stanovanje ima urejene tri spalnice, vse pa odražajo podoben stil kot prejšnji prostori. Po celotni površini tal je položena bela preproga, ob oknih so nameščene črne zavese, kombinacija črnega in belega pohištva, izdelanega iz lesa in usnja, pa poskrbi za sodoben pridih.