Zavijte v trgovino z opremo za živali ali pobrskajte po internetu. Pametno je prebrati tudi komentarje uporabnikov, saj lahko na ta način izveste veliko več, kot piše v uradnih prospektih.

catcloudscatshelf04.jpg

Materiali

Mačji dom oziroma pohištvo mora biti narejeno iz materialov, odpornih proti praskam. Oplemenitite pa ga lahko s protjem, usnjenimi elementi ali/in s kakšnimi drugimi materiali, ki se bodo ujemali s siceršnjo opremo vašega domovanja.

Mačje bivališče

Zavijte v trgovino z opremo za živali ali pobrskajte po internetu. Če vam nič od ponudbe ni všeč, lahko bivališče izdelate tudi sami oziroma za to najamete osebo, ki se na to spozna. Vaš ljubljenček bo zagotovo užival v svojem novem skrivališču, vi pa v brezskrbnosti pred njegovimi uničevalnimi pohodi.

cat_houses_modern_furniture_design_small_pets_1.jpg

Mačja soba

Če nameravate svoji mački opremiti celo sobo, boste potrebovali malce več navdiha in ustvarjalnosti. Obstaja veliko spletnih strani, s katerimi si lahko pomagate. Če ne veste, kateri stil izbrati, svojega ljubljenčka vzemite s seboj v trgovino in poglejte, kam bo zavil.

Karkoli boste že izbrali, naj bo praktično in narejeno iz kvalitetnih materialov, tako da bo lahko vaš maček v zavetju svojega kraljestva zadovoljno predel mnogo let.