Novozgrajeno stanovanje se razteza na 182 kvadratnih metrih površine, in sicer v dveh nadstropjih. Lastniku ga je kupil za slabih 1,26 milijona evrov. Bivališče se ponaša s tremi spalnicami, dvema kopalnicama in teraso ter prostorno dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, ki so združene v odprt načrt prostorov.

Kombinacija bele, črnosive in rdeče

Stanovanje je opremljeno okusno in prefinjeno z izbranimi materiali. Prevladujejo nevtralni barvni toni: svetla bela barva je v ospredju, dopolnijo pa jo črnosivi in rdeči odtenki na določenih mestih. Zahvaljujoč belim stenam in belemu pohištvu so prostori odprti, prostorni in svetli. Zelo pomemben element doma je razsvetljava, saj je po stanovanju nameščenih več manjših svetil, dostop naravne svetlobe v notranjost pa omogočajo tudi strešna okna.

stanovanje_stockholm_dnevna.jpg

Dnevna soba, kuhinja in jedilnica v enem prostoru

Dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico je izredno velik, tako da bi ga zlahka razdelili na več manjših predelov. Osrednja točka prostora je eleganten kamin, vgrajen v betonsko steno. Pretežno belo barvno shemo popestrijo rdeče in črnosive okrasne blazine, preproga, nenavadno oblikovana klubska mizica, sobne rastline, izpostavljeni strešni tramovi in druge podrobnosti.

stanovanje_stockholm_spalnica.jpg

Stilno prečiščene spalnice

Tako v spalnicah kot drugih prostorih so tla iz svetlega lesa, h kateremu se odlično podajo nekateri leseni kosi pohištva in vidni strešni tramovi. Spalnica na fotografiji lepo združuje sodoben in tradicionalen stil, saj so nenavadno oblikovane stene prečiščene, pohištvo je moderno, posteljnina in dekoracija pa sta videti starinski.

stanovanje_stockholm_kopalnica.jpg

Čudovito elegantni kopalnici

Kopalnici sta urejeni v podobnem stilu kot drugi bivalni prostori. Krasijo ju čudovite keramične ploščice v črnosivi in beli barvi, eminentna masažna kad, moderna kopalniška oprema in kovinski detajli. Ogromno ogledalo v eni izmed obeh kopalnic prostor navidezno še dodatno poveča.